Regisztráció Blogot indítok
Adatok
béé8

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két, a nagyközönség számára eddig ismeretlen jobbikos politikus gondolta úgy, hogy ideje beszállni a Monty Python-cirkuszba, ezért aztán írtak egy rövidke törvénymódosítót.Erre máris visszatérünk, de először ismerjük meg a két ötletgazdát.Dr. Gyenes Géza1949. június…..
A téma általános iskola óta kézenfekvő... Már akkor úgy vélekedtünk a "rocker" csajokról, hogy a legtöbbet el kéne rángatni a tábortűztől (ahol valami Kurt Cobain-wannabe gitározik neki) és jól ki kell mosdatni őket, hiszen több van bennünk. A legtöbb fiúsan…..
Tavaly nyár óta kering makacsul az a Fidesz-ötlet, hogy ők bizony bevezetik a "hamburgeradót". A javaslat úgy néz ki, hogy bekerül a "nagy kora tavaszi reformcsomagba", bár lehet, hogy március 15-ig sem sikerül bejelentenie a részleteket Orbánnak... A múlt heti…..
Converge, Kylesa, Gaza, Kvelertak @ Dürer-kert, 2010.08.09. Bárkit kérdeztem a koncert előtti napokban az előzenekarokról, szinte mindenki azt mondta, hogy a norvég Kvelertakot semmiképpen ne hagyjam ki, mert hogy baromira jó zene az. Aztán letöltöttem a lemezt, meghallgattam, és…..
Ma már kritikus szemmel nézik azt, aki harmonikus, családi légkörben, egy fárasztó nap után lepihenve egy kényelmes kanapén kinyújtózkodik, kifújja magát és berúg. Inni már csak úgy lehet, ha beszélünk róla. Borról már volt szó, pálinkát és whiskey-t (skótéknál…..
Lángoló Gitárok Soulfly a Volton 2010.05.14 13:00:00
A tíz nap múlva új lemezzel jelentkező Soulfly is fellép az idei Volton, így a New York-i hardcore Agnostic Front mellett ők képviselik még az igazán keményzenét a soproni fesztiválon a külföldi zenekarok közül. Max Cavalera zenekara az Oment mutatja be majd a magyar közönségnek,…..
Az indavideón leltünk erre a macskára, aki a leírás szerint "mindennél jobban élvezi, ha vakargatják a hátsóját". Nekünk viszont van egy olyan halvány emlékünk, hogy a macskák nem kifejezetten szeretik, ha a farkuk fölötti részt vakargatják. Önök szerint örömében…..