Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vitafree Admin

81 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyári akció a VitaFreeNet-nél! Ne hagyja ki!..
Most már Ön is kipróbálhatja, milyen jótékony hatással lehetnek szervezetére italaink, amik fermentált papayát, gránátalmát és más értékes növényi kivonatokat tartalmaznak...
Gyermeknap a VitaFreeNet-nél!Ezen a héten kedvezőbb áron veheted meg a Beddy Bear plüssállatokat!..
 Mostantól webáruházunkban és a bemutatótermünkben is elérhető a bankkártyás fizetés!Kattintson ide, ha meg szeretné tudni, hogy lehet vásárolni webáruházunkban!       ..
 Az Ocean Milk Coral Calcium Gold és az Ocean Milk Sango Coral Calcium kedvezőbb áron megvásárolható.Rendelje meg webáruházunkból, vagy jöjjön el személyesen bemutatótermünkbe.       ..
Itt az új Ocean Mlik Coral Calcium Papaya enzimmel Bővebben a termékről kattintson ide!               ..
Itt az új Okinawan Coral Kalcium D-vitaminnal (60 kapszulás kiszerelésben)További információért kattintson ide                 ..
További információért kattintson ide ..
További információért kattintson a képre!                  ..
 Bővebb információért kattintson a fotóra!..
Március 23. szerdától szeretettel várjuk a VitaFree kóstolóhéten bemutatótermünkben, ahol ízelítőt adunk termékeinkből, megkóstolhatja a világ legfinomabb egészséges ételeit...
(Kattintson a fotóra a további részletekért!)..
Összeszedtük és közérthető formában közreadjuk a legfontosabb tudnivalókat az új törzsvásárlói rendszerről, a FreePont kártya előnyeiről és a webáruházban történő vásárlás menetéről. Kattintson az alábbi linkekre!Miért érdemes jelentkeznem törzsvásárlónak?Hogyan…..
                (Bővebb információért kattintson a fotóra!)..
FreePont kártyával egyedül a VitaFreeNet Kft. webáruházának törzsvásárlói rendelkeznek. A FreePont kártya rengeteg előnyt és lehetőséget hordoz magában, összeszedtük az öt legfontosabbat. Mire jó a FreePont kártya?     1.) A FreePont kártya virtuális, nem kell félni…..
A mai naptól webáruházunkon keresztül feladott rendeléseinek kifizetését banki előreutalással is rendezheti. A lehetőség egyedül a futárral történő kiszállítások esetén választható, a bemutatótermünkben történő személyes átvételnél továbbra is csak a készpénzes…..
Mostantól a futárszolgálattal történő kiszállítás mellett a webáruházunk kínálatában szereplő termékeket akár személyesen is átveheti és megvásárolhatja a VitaFreeNet Kft. Bemutatótermében. (V95 Irodaház, 1139 Budapest, Váci út 95. I. em. 103, a 3-as Metro Forgách utcai…..
Orvosként szinte naponta találkozunk csodát ígérő táplálékkiegészítőkkel, gyakran betegeink kérik ki véleményünket a különböző gyógyhatású készítményekkel kapcsolatban. Innen is ered a szkepticizmus, hiszen sok esetben a jótékony hatások nem bizonyítottak, és a betegek…..
 A lábfájás nem ritka panasz. Ezt a tünetet mindenki nagyon gyorsan észreveszi, hiszen a járás alapvető, mindennapi szükségletünk. A mozgásszegény életmód folyományaként egyre gyakrabban fordulnak elő a végtagok keringési zavarai. Egyes statisztikák szerint a lakosság…..
Egyre növekednek az influenzás megbetegedések, a szakértők február közepére jósolják a járvány kialakulását. Ha szeretne naprakész és folyamatos információt kapni az influenzahelyzetről, a megelőzés és a kezelés lehetőségeiről, látogassa meg a megújult, interaktív…..
Az év eleje általában a méregtelenítésről szól, a legtöbben a karácsonyi ünnepekkor jellemző megnövekedett étel és italfogyasztás kompenzálásaként tekintenek a folyamatra. Az interneten jónéhány méregtelenítő kúra receptje kering, könnyedén kiválaszthatja az Önnek…..