Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Keveri Armand

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Andrea Pirlo értékelt a derbin elszenvedett rendkívül sima vereség után, amelyen az Inter lényegében megfojtotta a Juventust, semmilyen esélyt nem adva a címvédőnek. „A hozzáállás rossz volt már az elejétől, ha pedig nincs meg az eltökéltség a párharcok megnyerésére, minden nehézzé válik.” - mondta…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Üdv! Olvastam a felhívást, gondoltam megosztom rossz tapasztalatom, amit a kelet európai régió legdinamikusabban fejlődő autóalkatrész forgalmazójánál tapasztaltam. Alkatrész-kiszállítónak…..
Keveri Armand 2018.01.17 20:46:17
@IT Knight: Momentán ez baszottul nem így van, mert konkrét helyek vannak, ahol olyan mértékű létszám leépítés volt, hogy ténylegesen 2-3 ember melója maradt egyre, egy fizetésért.
Talán ideje lenne szembenézni azzal, hogy egy testvérgyilkos szadista fenevadat emlegetünk szentként. István király politikai teljesítménye vitathatatlan, hiszen felismerte, hogy ha a bármily farizeus egyházi hatalom oldalára áll, vagyis Kelet (Bizánc) helyet Nyugatot (Róma)…..
Keveri Armand 2012.08.23 18:48:48
@Vértes László: Maradjunk annyiban először is, hogy Istennek nincs egyháza. Sem Isten, sem Jézus nem szólította fel az embereket, hogy egyházakat alapítva imádják őket. Az egyház a római birodalom szüleménye, amikor is rájöttek, hogy a Birodalom bukása elkerülhetetlen, viszont a hatalmukat a kereszténység felkarolásával, annak intézményesítésével fent tudják majd tartani illetve át tudják majd menteni.
Isten nevében viszont népeket irtottak ki és erőszakos térítések sorát hajtották végre a történelem során, ezek tények, kár ezen vitatkozni. Főleg, hogy még II. János Pál pápa is bocsánatot kért a múltbéli egyházi bűnök miatt.
Érdekesebb kérdés az inkább, ha a keresztény egyháznak elnézzük az emberiség elleni bűneit, milyen alapon hurcoljuk meg a többieket, akik szintén emberiség ellenes bűnöket követtek el a történelem során? Na, ez izgalmasabb kérdés már...
Keveri Armand 2012.08.24 04:02:43
@ekszvájzed: "Mert sok minden ami a mi szép új világunkban már természetes, éppen az ő védelmük alatt, vagy esetleg épp őnekik fityiszt mutatva kezdődött, vagy jött létre, bizonyám. " - na ez itt a probléma drága barátom. Mert az egyház nélkül az emberiség már régen nem itt tartana. Már az ókori görögök is tudták, hogy a Föld gömbölyű, az egyenlítő hosszát méterre pontosan meghatározták pl, miközben a nagy keresztény egyház még a középkorban is azt hirdette, hogy a Föld a mindenség középpontja. Köszönjük meg a keresztény egyháznak, hogy két évezreden át visszatartotta a fejlődést és a tudást. Csupán ennyire vetette vissza az emberiséget...
Simon Baker új szerződést írt alá a CBS-szel, illetve a Mentalista című sorozatát gyártó Warner Bros Televisionnel, ami hét évadra a stabilan teljesítő krimi mellé köti - harmincmillió dolláros fizetéssel. A színész jelenlegi szerződése mellesleg hat évadra szól, ezt…..
comment:com Minden jót, Mónika! 2010.08.27 15:41:00
A médiahatóság üzent Mónikának. A pár hete alakult NMHH egyik első sajtóközleményében minden jót kíván a banki pénztárosnak álcázott magyar Jerry Springernek. Persze gúnyosan, kárörvendő félmosollyal. Minden jót, Mónika! Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és…..