Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Araniel

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet már a cím is olyan abszurd, hogy rengeteg embert elijesztettem, de azért mégis megpróbálnék a sorozat 10. évfordulójára valamit alkotni, amit a sorozat rajongói szívesen végigbogarásznak. Vannak buddhizmussal kapcsolatos, azt valamilyen módon érintő sorozatok, de a Lost ilyen…..
Tisztatészta Az idő múlása 2012.04.04 08:00:00
Tavaly ilyenkor izgatottan és egyben teli félelemmel vágtam bele a blogírásba. Vajon kíváncsi lesz valaki egy lány kalandozásaira a tészták világában? Elegendő lelkesedés és szeretet van bennem ahhoz, hogy átadjak egy életérzést? Lesz minden tésztához egy emlék, egy…..
Folyton változik körülöttünk és velünk együtt a világ. Rohanunk, aztán meg-megállunk, elgondolkozunk, majd elcsodálkozunk és végül rádöbbenünk, hogy megint nem figyeltünk oda magunkra, nem töltöttünk elég időt önmagunkkal. Hogyan kapcsolódik ez a húsvéti…..
Araniel 2012.03.28 22:48:39
Tisztatészta Terápia 2012.02.10 10:00:00
A tésztakészítés legfontosabb részművelete a gyúrás, hiszen a hozzávalók összedolgozásával megteremtem a tésztát. Ez a művelet (is) testi-, lelki- és szellemi erőt igényel és az energia, melyet használok azonnal kioltja a negatív töltetet a testemből. Ezek után bátran…..
Araniel 2012.02.10 15:43:29
Azt hiszem most már hagyománnyá válik, hogy ez a recept minden év végének közeledtével terítékre kerül. 2010 szilveszterén a baráti társaság közreműködésével frissen készült a spagetti, mely (akkor is) paradicsomos húsgombóccal tálalva került az ünnepi asztalra.…..
Araniel 2012.01.02 17:55:52
A blog filozófiájához méltó módon az otthonunkat is tésztadíszbe öltöztetem karácsonykor. A munkahelyi hajtás mellett jól esik az e fajta kikapcsolódás, nyugtatóan hat rám az apró tésztaszemek ragasztgatása, nem beszélve az elégedettség érzéséről, amikor elkészül egy-egy…..
timo&julien Medvehagymás tócsni 2011.03.17 21:17:00
A medvehagymát számtalan krumplis ételhez használhatjuk, gazdagíthatjuk vele a pürét, kerülhet rakott krumpliba, vagy akár tócsniba is.   Egy kis adag tócsnihoz hámozzunk meg egy fél kiló krumplit, gyaluljuk le, sózzuk be, majd néhány perc után nyomkodjuk ki a levét.…..
Jó étvágyat!Volt vagy három hete hétvégén a "nagy hóesés" a Dunántúlon, na azon a hétvégén Mukival a Balaton partján múlattuk az időt, meg léptünk a nyakára a maradék üdülési csekknek is. A bázisállomás Balatonfüred volt, innen támadtunk Eplénybe, meg a…..