Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uncas

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A másik blogunkon már számtalanszor volt szó a déli menük intézményének nagyszerűségéről. Ha jól választjuk meg a helyeket, olcsón kaphatunk remek fogásokat, erről szól az Olcsó ebéd menő helyeken sorozatunk. Most a Daily Menü nevű iPhone-os alkalmazást mutatja be nektek…..
Appleblog iPad 2 Event - Live 2011.03.02 18:11:00
Rövidesen, este hétkor kezdünk, addig már ne menjetek sehová. Ádám otthonról, én Londonból nyomom a közvetítést, ahol a BBC épületének terme kezd megtelni újságírókkal: Megpróbálunk szerezni valahonnan egy kávét, mert ez kemény menet lesz. Feltankoltunk kávéval,…..
uncas 2011.03.02 20:00:21
@Magyarósi Csaba: uncas is. :)
uncas 2011.03.02 20:10:31
@szucsadam: iPadre is betolhatod a hangszered által feljátszott sávokat.
uncas 2011.03.02 20:26:18
@Lük: A kamera felbontás benne van a specban.
Fantasztikus nap a mai! Igazából a holnapi lesz az, ma csak páratlan lehetőségünk nyílik arra, hogy kivételes alkalmat faragjunk a holnapból.Elmondom, miről van szó: február elsején ünnepli harmadik születésnapját az Appleblog (KonfettiTrombitaDobszóló). Ilyenkor érdekes…..
December 15-től már elérhető lesz digitálisan az eredetileg alternatív rockot játszó Isten Háta Mögött új, Ű című nagylemeze, de a fizikai példányokra sem kell már sokat várni. Ez az első lemez, ami (részben) Bokros Csaba gitáros nélkül készült, aki helyett Sándor Dániel…..
Már egy hete az országban van, és a héten többször is kipróbáltam a MacBook Airt, úgyhogy röviden leírom a véleményem. A legfontosabb: szép a 13,3-as, de majdnem értelmetlen a 11,6-os mellett. Pont azért, amiért az elődje sem fogyott igazán, és amit az alapgép megjelenése óta…..
Tegnap Zürichbe utaztam, reggel mentem, este jöttem, szóval egy laptopon, néhány hitelkártyán és egy fényképezőgépen kívül nem volt velem semmi. Ilyenkor többnyire zökkenőmentes a becsekkolás: legrosszabb esetben kapcsolatot kell teremtenem egy élő emberrel, aki pult mögül…..
A közelmúltban számos nagy mobilcég esett már egymásnak, a Motorola azonban elegánsan viselkedett: bár perelte a Nokia, a Microsoft és a RIM is, nem élt a viszontkereset lehetőségével. Egészen mostanáig, mert most úgy döntött, hogy 18 szabadalom megsértése miatt bepereli az…..
A Facebook 3.2-es új ficsörökkel érkezett a telefonra (és minden iOS-es eszközre), a Places segítségével mindig tudathatjuk az ismerőseinkkel, hogy épp hol tartózkodunk.Természetesen ha a testőrünket kérdezzük, egészen biztosan nem fogja ajánlani, de mindenkinek rejthet…..
Egy óra múlva indul a móka, reméljük, hogy működő audió streamelés legalább lesz valahol (videóban nem bízom), ha működő linket találok, megosztom veletek. Szerintem egyébként nem is lesz iPhone 4-es bemutatás, és új Macek sem lesznek, bejelentik a Safari 5-öst, az ingyen…..
Ezzel a poszttal adósok vagyunk már egy ideje,ugyanis eddig nem írtuk le részletesen, hogyan is működik a multitasking az  iPhone OS 4.0-ban. Hallottunk olyan kifejezéseket, hogy Task Completion meg Fast App Switching, ideje végigvenni, mit is jelentenek ezek.Alapesetben, ha egy…..
Karesz elkészült Dezsővel, azaz most még egy utolsó cserélendő olaj van benne, amit majd én cserélek le szűrőstől, mert ő csak pár száz métereket tudott ott menni az utcában, az kiadott három olajcserét. Ez a negyedik, hosszan futtatott olaj remélhetőleg a legmikroszkopikusabb…..
Újabb fejlesztői interjúval készültünk, ezúttal Kern Józseffel beszélgetünk az amőbákról, a magyar intelligenciavirtusról és arról, hogyan lehet befektetés nélkül hírverést csinálni az appjaidnak. Szia, mutatkozzatok be. Sziasztok, Kern József vagyok, és barátommal,…..
uncas 2010.03.16 23:58:29
@Kravitz: "vagy az a 3x3as izé, ahol úgyis mindig az nyer, aki kezd és ezzel 5éves kor felett mindenki tisztában van?"

Na ettől majd lefordultam a székről. :D Ajánlok egy fogadást, tetszőleges téttel, hogy nem versz meg abban a 3x3-as izében akár kezdesz akár nem, akár elmúltál 5 éves akár nem. :D
Appleblog Itt az iGo 1.2.1 2010.02.24 14:27:06
Írtunk már a héten arról, hogy a NavNGo iPhone-ra írt navigációjának 1.2-es verziójából kimaradt Magyarország, így akik felrakták a frissítést, nem találtak ki az országból. Most végre megjelent az 1.2.1-es javítás, rakjátok fel, és ott leszünk újra Európában!..