Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pilgrim76

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tool egy olyan zenekar, akiket a rock zene történetében nem tudsz megkerülni. Az agyadat totálisan megcsavaró zene teljesen megosztja az embereket. Nincs olyan, hogy valakinek semleges. A különleges megoldásokkal, matematikai egyenletekkel operáló zenekar első teljes albuma idén lesz harminc éves,…..
Elérhető lett a Tool örökzöldjének, az Opiate-nek az újravett verziója. A találó módon Opiate2 címre keresztelt nóta külön kislemezen is elérhető lesz, a március 18-án egy negyvenhat oldalas könyvbe bújtatott Blu-ray formátumban megjelenő anyagon a közel kétszeresére duzzasztott nóta videója is ott…..
• A R C H Í V • Amikor ilyen hosszú idő után a TOOL csatlakozik az összes nagy streaming szolgáltató adatbázisához és felkerül a teljes diszkográfiájuk, erősen elgondolkodik az ember, hogy valami készül. Aztán a semmiből felkerül egy új single, az album címadó dala. Talán, végre, esetleg,…..
A két eddig kiadott daluk mellé bedobta az adu ászt a kattant ausztrál zenekotyvasztó kvartett, a Twelve Foot Ninja. A jó hír nem csupán egy albumot takar - ami már nagyon is időszerű volt - hanem emellé még egy könyv és egy képregény is besúlyozhatja az arra kíváncsiak polcát. Ha mindez nem lenne…..
Folyamatosan keresem az új zenéket. Aztán van, hogy találok valami számomra érdekeset, de többségében azért a középszerű alkotások uralkodnak. Most is a szokásos volt a kotta. Megy a megszokott stoner-doom csatorna a YouTubeon és hirtelen bammm, bejött a King Buffalo The Burden of Restlessness című…..
Az emberek mindig is szerették azokat a rejtélyeket, amelyek túlnyúlnak a megmagyarázható határokon, nem csoda, hogy imádjuk az ezekről szóló filmeket, ugyanakkor az sem meglepő, hogy bár Dennis Villeneuve Enemy cimű filmje a felszínén egy ilyen találós kérdéssel foglalkozik, a nézők mégsem voltak…..
Pilgrim76 2020.08.27 16:12:27
www.youtube.com/watch?v=FJuaAWrgoUY&list=PLDmC0XMgAjUtXDgUEs-9GbczSrnlMFQDz

A hetedik komment felülről angol nyelven elmagyarázza az egész filmet.
Mintegy négy évnyi kihagyás után, de végre hamarosan megjelenik az ausztrál Twelve Foot Ninja legújabb, egyelőre még cím nélküli nagylemeze. A kattantan zseniális csapat egyelőre csak egy rövid bejelentés képében tudatta a nagyvilággal a jó hírt, de úgy gondoljuk, hamarosan érkezik majd egy nóta is...
Kevesen vagyunk, akik hittek benne, hogy tényleg eljön ez a nap. 13 év 4 hónap és 2 nap után újra egy Tool lemezzel gyarapodott a világ. Nem volt ez egy könnyű szülés! Sőt! A 2006-os 10 000 Days után hosszas pereskedésbe futott bele a zenekar, emellett Maynard James Keenan is elfoglalt lett a másik…..
Mindenki itt örömködik, hogy végre streamelhető a teljes Tool-katalógus, de a lényegre senki nem világít rá. A Tool ugyanis hazudik ezzel az "összes" dologgal: nincs fent a 2000-ben megjelent Salival koncertlemez. De mi most rávilágítottunk erre, beraktuk ide alább kalózban, úgyhogy most helyreállt…..
Pilgrim76 2019.08.05 20:17:45
@levicrust: 13 évnyi kuss után ne csodálkozz. És várd csak ki a hónap végét! Akkor érkezik az új anyaguk.
RockStation RockStation interjúk 2019.07.10 10:00:00
Az alábbiakban a RockStation mindenkori kollégái által készített interjúk teljes listáját találjátok. Összeállításkor mi magunk is meglepődtünk, egyrészt azon, hogy az elmúlt majd 12 évben ezek száma 450 fölé kúszott, másrészt azon, hogy a több, mint egy évtizedben gyerek- és ifjúkori kedvenceink…..
A Tool egy misztikus zenekar. Már régebb óta készítik az új albumot, mint azt tette anno a Guns 'N' Roses, de valahogy mégis el tudjuk nekik ezt nézni. Miért? Mindenki tudja, hogy valami olyat fognak nekünk nyújtani, ami simán hozni fogja a 2006-ban megjelenő 10,000 Days album szintjét. Nem is volt…..
Pilgrim76 2019.06.06 22:14:15
@Horváth_Kálmán: Szia! Van kiadóm. A Konkrét Könyvek Kft. Nehéz a nyelvezete, de már félig kész a könyv. Türelem, novemberre tervezzük a kiadását. Lesz olvasói zárt csoport is kreálva hozzá, azon keresztül lehet majd minket támogatni a megjelentetéséhez. Üdv, Attila
Az RTL+ nevű kábeladójukra készül a Mi a vágyad, more? című műsor amiben április 1-től minden hétköznap este 21:00 órától Gáspár Győző lesz látható. A csatorna szerint kívánságok teljesítésével változtatja meg az emberek életét és kimaxolja a nézők tűrőképességét, ebből az utóbbi sanszosabb. Az…..
Két kis jelenet, két kis poén, egyet jobbra, egyet balra, így szép...
2019 áprilisában indul a Trónok harca nyolcadik és egyben utolsó évada, szellőztették meg az alkotók kedden a Twitteren egy már ismert előzetes legvégén...
Kőkemény, és végre részletekbe menő előzetes érkezett a True Detective harmadik, január 13-án érkező új évadához. A főszereplő a Holdfényért Oscar-díjas Mahershala Ali, a sztori pedig a beharangozó szerint az lesz, hogy ő nyomozott egy nyolcvanas évekbeli ügyben (gyerekek tűntek el), de ez volt…..
Mától elérhető a Tom Clancy-féle Jack Ryanről szóló sorozat teljes első évada az Amazon Prime-on, úgyhogy mi már tudjuk, mivel fog telni a kémfilmek rajongóinak hétvégéje. Arról, hogy sorozat lesz a már rengeteg nagy színész által eljátszott karakterről, már sokszor írtunk, például ezt: "Alec…..
Jó, lehetett sejteni, hogy sok már nincs a sorozatban, ami sztárt csinált Rami Malekből. A 2019-ben érkező záróévad a kasza miatt nem 12, hanem tízrészes lesz (az első és a harmadik 10-10 részt kapott a USA Networktől, a második 12-őt). A történet egy hackerről szól, aki civilben biztonsági…..
Bejött a Stephen King világában játszódó Castle Rock a Hulunak. A streaming szolgáltató ugyanis bejelentette, hogy berendelték az antológia sorozat második évadát, ami mindegyik évadban megújúl és egy másik történetet mesél el Stephen King világában. A sorozat egyik executive producere J.J. Abrams,…..
A gyökérségnek van az a szintje, amit csak direkt lehet elérni. Amihez nem elég a vele született sötétség, a gyerekkori és/vagy felnőttként elszenvedett frusztráció. Amikor az ember rákészül, vesz egy nagy levegőt, és berúgja a taplóságmétert, hogy hadd pörögjön. És ilyenkor jön ki belőle ez…..
Véget ért az HBO-n a Westworld második évada. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk az epizód legfontosabb eseményeit...
Pilgrim76 2018.06.26 17:48:21
A vasárnap esti/hétfő hajnali 90 perces finálét tessék szépen az ELEJÉTŐL a VÉGÉIG megnézni. ..
Pilgrim76 2018.06.21 15:00:02
A második évad hetedik részével folytatódott az HBO-n a Westworld című sorozat. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk az epizód eseményeit...
Pilgrim76 2018.06.05 15:16:30
@Mr. Neutron: Pontosabban a dicső VII. Szimfóniából. www.youtube.com/watch?v=vCHREyE5GzQ
Tegnap este Hajdú Péter a Facebokon jelentette be, hogy kösz, de neki ennyi volt az ATV-nél, pontosabban azt, hogy az Esti Frizbit nem forgatja náluk tovább: A csatorna hivatalos közleményt adott ki, ugyanez szerepel benne, csak hosszabban, illetve az anyagi jellegű pletykálkodást csírájában…..
A gimiben imádtam a tornatanárt. Hótt laza volt, nem szólt be, ha cigizésen kapott, adott a söréből, és az osztálykiránduláson állítólag nagyon megdugta azt a szemüveges irodalom kistanárt, akiről mindenki tudta, hogy a kinyúlt pulcsi alatt embertelen jó testet rejteget. Mindenki mesél hasonlókat a…..
Pilgrim76 2018.04.01 11:15:33