Regisztráció Blogot indítok
Adatok
King Dragon

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..
Belsőség Csodálatos multitasking 2010.11.06 10:20:00
Szép magyarul: többfeladatosság. A terminus technicus, melynek kapcsán elsősorban a különféle operációs rendszerek jutnak eszünkbe. Pedig a folyamat idősebb, mint maga az ember, hiszen lényegében majommal közös ősünk (feltéve, ha elfogadjuk Darwin tanait), miközben másik…..
Rájöttem! Takarítás 2010.08.31 12:50:00
Takarítani minden helyiséget kell, ennek hiányában könnyen ellephet bennünket a szemét. A technika vívmányainak köszönhetően, úgymint a porszívó és a különféle vegyszerek, ma már könnyedén elbánhatunk a kosszal. A katonaság kivételével - ahol az őrmesternek alárendelt…..
King Dragon 2010.10.09 22:51:37
@Archenemy: Nem tudom, ha arra a fasszopó dragonra gondolsz akkor az nem én vagyok.
Viszont örülök hogy te a főgeci, radai a cigánycsicska és mindenkikurvája yvettke, nem vesztetek el a süllyesztőben.
A hosztesztársadalom átrendeződött a nagy széndioxid-mizériában. Korábban leginkább köbcenti alapján lehetett őket kategorizálni, továbbá aszerint, hogy ezek a köbcentik valódiak-e, vagy mesterségesek. Mára gyökeresen megváltozott a helyzet, mivel egy szottyadék takarékos…..
Amikor bezuhantunk a Párizsi Autószalon 1-es pavilonjába, a francia márkák között merültünk el először: Citroen, Peugeot, Renault, satöbbi. Vagyis Nissan, Dacia. Elvégre, hazai pálya. Aztán arrébb ballagtunk Bandival, és hopp, egyszer csak ott állt egy Rolls-Royce Phantom Drophead…..
Valójában mindent megtudhatott, ha sikerült végignéznie mai Totalcar-mozinkat, van azonban valami, ami nyomja a lelkem, engedtessék meg, hogy elmondjam. Az Origós Gulyás Petivel bandukoltunk az autó felé (hivatalosan mi ketten vettünk részt a rekordkísérletben), reménykedve, hogy az…..
Hányavetien, szervezetlenül, az ügyfelekre még csak nem is gondolva. Panni Helsinkiből érkezett, és azt hitte, ez is Skandinávia, pedig mennyire hogy nem! Hogy pontosan mennyire, az rögtön kiderül: 2009.11.27-én, pénteken utaztam haza Finnországból. A Finnair Helsinkiből érkező…..
Belsőség Mercit, ne BMW-t! 2009.11.11 07:04:59
  Ősi ellenségek, gondolnánk, pedig a két cég teljesen más elképzelések mentén épít autókat. Hezitálni egy BMW és egy Mercedes között olyan, mintha nem tudnám, cézár salátát vagy töltöttkáposztát szeretnék. Vélemények az azonos című írásunkról...
King Dragon 2009.11.11 10:44:15
@kutyafej: kedves kutyafej!
Én 10 évig nagybömiben meresztettem a seggemet a cégem jóvoltából. Tavaly valamilyen oknál fogva le lett cserélve egy E320 - ra.
Azt kell mondjam hogy nem szívesen ülnék vissza a béjemvébe.

A bmw egy vad, ordító, mindig feltűnési viszketekségben szenvedő, ló volt, akit be kellett törni. Élmény volt rajta vágtatni, de mindig idegenül éreztem magam benne.

Ezzel szemben a merci az kezesen kiszolgál, csöndesen teszi a dolgát, nem okoz sosem meglepetést, kényelmesen elvisz A-ból B-be és nem olyan feltűnő. Mint egy jó komornyik.

É tíz év alatt sem szerettem meg a kékfehéret, de a csillagos az egyetlen év alatt összenőtt velem.

Viszont a feleségem jobban kedvelte a rakoncátlankodó rosszfiút mint a megfontolt úriembert :D

Úgyhogy szerintem parttalan vita arról vitázni hogy melyik a jobb.
Én utálom a halászlét, meg a marhapörköltet, de ettől még nem tartom hülyének aki ezeket szereti. Az is biztos nagyon finom, csak nem nekem, mert nem az én ízlésemnek megfelelő.

Nagyon jó autó a bmw és a merci is.
Nekem ez a jó neked meg az. Én ilyet veszek, te meg olyat.
Majd mindketten beleülünk és elégedetten vezetünk, ez a lényeg.
King Dragon 2009.11.11 10:54:47
@gnme: Hát kaliber a fegyvernél a cső belső átmérője. Vagy a lövedék külső átmérője kb.
King Dragon 2009.11.11 11:11:40
@kutyafej:
én sem vagyok még öreg, harmincon éppen túl vagyok kettővel :D
nem hiszem hogy életkor függő lenne, te hatvan évesen is bmw párti leszel szerintem, de nincsen ezzel gond, neked az jön be oszt kész.
elég sótlan világ lenne ha mindenkinek ugyanaz tetszene
Rájöttem! Influenza 2009.11.06 19:08:00
Az influeza olyan, mint a nátha, a régi korok embere nemhogy gyógyszert nem szedett rá, hanem észre sem vette, nem zavarta sem a munkában, sem az élet egyéb területein. Egy normális férfiemeber ezért most is úgy van vele, hogy az asszony szúrassa meg magát,…..
King Dragon 2009.11.11 10:47:11
Rájöttem! Kurvázás 2009.11.03 10:00:00
Kurvák minden társadalomban vannak, valójában ez a legősibb mesterségek egyike. Régen, polgári intézménynek számított a bordélyház, ahová férfiak szégyenkezés nélkül jártak. Mégis, napjaink társadalma mélyen elítéli ezt, mintha ugyan nem a világ legtermészetesebb…..