Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arch

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A WWDC keynote legmeglepőbb durranása a one more thing volt az előadás végén, amikor Jobs bejelentette, hogy a nem iTunesból vásárolt zenéidnek a legális, 256 Kbps-os másolatát szinte ingyen hozzád vágja az Apple, évi 25 dollárért, vagyis potom ötezer forintért kaphatsz így…..
Arch 2011.06.20 19:46:20
@capor_:

Én csak azt nem értem meg soha, ha nincs pénze valakinek az miért magyarázat a warez letöltésre? Kíváncsi lennék a véleményedre mikor a munkád után nem fizet valaki. Irtózatosan kellemetlen szoftverfejlesztőként látni, hogy egy egyébként 5-8 USD értékű szoftvert is inkább szénné hekkelnek ebben a régióban mintsem fizetnének érte.

No persze nem kell nekem mindent érteni...

A Match pedig szerintem hatalmas ötlet, nehezen tudom elképzelni, hogy ne legyen siker.
A megértés nagykövete ismét hallat magáról, ezúttal egy ismerőse kálváriáját meséli el először csak füstölve leálló, majd javítás utáni próbaúton teljesen elhalálkozó autójáról. Márkaszerviz, mi, mazdmeg? A fenti mondatot természetesen nem azért írtam így, mert…..
Subba Szupercukiság: Gary Coleman 2009.11.06 11:15:00
                        Szegény Garynek nem könnyű az élete! Nem elég, hogy egy betegség következtében nem nőtt meg, az egykori gyereksztárt még felesége is terrorizálja! 2008-ban annyira lent volt szegény, hogy a képen…..