Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lemezlovas

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jajj,de csúnya! Sör és autók? 2011.07.04 17:26:00
A kettő együtt soha nem ment. A Carlsberg emberei mikor azt a mondatukat alkották, hogy "If Carlsberg made cars.." (Ha a Carlsberg autót épített volna..), gyanítom, nem épp ilyen végeredményre számítottak. A cork77 által küldött Calibra (már megint, igen) egyszerűen…..
Barbarának nem sikerült bejutnia pénteken a Múzeumok Éjszakáján a Sziklakórházba, hiába utazott emiatt Veszprémből. Bár elvileg hajnali fél 3-ig tartott a heppening, a személyzet 1 órakor elálmosodott és bezárt. UPDATE 16:00 A többi múzeummal szemben, ahol fél 3-ig tartott…..
lemezlovas 2011.06.27 09:09:57
@EÖ: És kevesebb a részeg meg az alkalmi sofőr az utakon ;)
Kiszel Tünde egy büdös geci! Fluor TomiSzegény Tomi, Vagány You are doing it wrong. Mit szólnak majd a kislánykáák?! Via Napiszar..
És tényleg.            via..
lemezlovas 2010.01.30 15:38:23
Az alábbi levélírónak egészséges a jogi veszélyérzete, a házipénztár felélése bizony sikkasztás. A Zugügyvéd nem egy ilyen ügyet ismer, amikor a felszámoló feljelentést tett a cég képviselője ellen e miatt. Tisztelt Zugügyvéd! Szeretném Önnel megosztani az…..
lemezlovas 2009.11.12 22:36:06
@waterman: nem vagyok könyvelő.

És nem kívánok rácuppanni semmire ami ennél is nagyobb bajba kever.

De ez kiderül azt hiszem, ha elolvasod a posztot és a hozzászólásokat (legalább az enyémeket, legalább az utolsókat).

üdv
lemezlovas 2009.11.13 16:28:16
@Babette: Nem emlékszem, hogy beszéltem volna semmissé tételről. Hol olvastad, hogy semmissé akarom tenni?

Azt mondtam, törvényes megoldást keresek a probléma megoldására, minden felelősséget felvállalva.
lemezlovas 2009.11.13 16:33:31
@jobbosbalos:

Csak remélni merem hogy nem vonsz páruzamot a nejlonzacskós esetek és az én esetem között.

A különbség néhány nulla az összeg végén. Plusz néhány ingatlan és luxusautó.
A vicces utcanevek frontján a lakótelepek elég jól teljesítenek. A közéletileg tájékozottabb ügyfélszolgálatosok például felkapják a fejüket, ha bemondom a lakcímem: Lovas István utca. A magyarázkodásról már leszoktam - egyébként hősi halált halt szolnoki pilóta volt a…..
lemezlovas 2009.10.21 19:49:26
hu.wikipedia.org/wiki/Zipernowsky_K%C3%A1roly

Megnéztem a belinkelt oldalt, ott minimum 2 féle képpen szerepel. Furcsa.
Kerékagy Halálos Y Budán 2009.08.19 14:26:00
A közutakon bárhol történhetnek halálos balesetek, csak balszerencse kérdése. Vannak azonban olyan helyek, ahol minden szükséges körülmény adott ahhoz, hogy a tragédia gyorsan és biztosan összejöjjön. A rengeteg hely közül egy példa Budáról: a III. kerületi Szépvölgyi út…..
lemezlovas 2009.08.22 09:34:48
@pafff: nem kívánom, hogy megtörténjen, de Veled is bármikor megtörténhet. És ilyenkor az ember csak néz ki a fejéből, hogy ezt a biciklist (gyalogost, kutyát, úton heverő akadályt, stb...) meg hogy az istenbe' nem vette észre...

Velem megtörtént, pedig én is azt gondoltam, hogy soha nem történhet meg, mert mindig mindenre figyelek. Senkinek nem kívánom a szélvédőre csapódó emberi test látványát, és azt a pár másodpercet, amig kiderül, hogy életben van-e egyáltalán? És ha végzetes tragédia nem is történik, utána jönnek hosszú hetek, hónapok: sehol nem adnak ki információt, hogy a sérült milyen állapotban van, melyik kórházba vitték, stb., mert a szabályok szerint nem mondhatják meg.

Halálos balesetet okozni, és azt feldolgozni meg hát...komolyan, el sem tudom képzelni.

Lehet, úgy hiszed, hogy mindig mindenre figyelsz, de hidd, el, hogy sok mindent nem veszel észre, és csak a körülmények kedvező alakulásának köszönheted, hogy nem voltál még részese közúti balesetnek. Én nem hiszem hogy bárki szándékosan okozna veszélyhelyzetet, hogy bárkinek hiányoznának a fent leírt élmények, és az általad kívánt 10 év börtön.
Múlt héten kaptuk a fülest, hogy az Externetnél van, amikor a 8 megás ADSL csak 2 megával megy. Az Externet válaszában elnézést kért, és közölte, hogy az "alaphálózati szolgáltató minden előzetes értesítés nélkül csökkenti Előfizetőink maximális vonali…..
Mi történik, ha a rendőrök a várakozni tilos tábla és a zebra közé parkolnak, amíg beugranak a Mekibe kajálni, a túlbuzgó polgár pedig rápörög és "intézkedni" próbál. MG sztorija: Alább látható a levél, amit a rendőrségnek küldtem egy tegnap éjszakai…..
Világrekord! Nem sűrűn mondhatunk ilyent, de látatlanban biztos, hogy a badacsonyi Kapri Ház házinénijén kívül még soha senki nem akart szálláspénzt fizettetni egy meg nem született, ötödik hónapban lévő magzattal. B. prenatálisan borzongató levele alant. Olaszországi…..
Lassan tényleg indul a szezon a Balatonon, előkerülnek a pincéből a pudvás hekkek és sorra tűnnek el a számlák a pultokról. Gőzsy Kati hol máshol, mint a siófoki Aranyparton, a Goldenes Ufer nevű büfében próbált jóllakni, de csak a félezer forintos karfiodarabbal tudott…..
Patetikusan mondhatnánk, hogy már egy ilyenért megérte visszahozni a kommentálást a Homárra. (Az úgynevezett vadhajtásokkal együtt, amikre szekeresimrei keménységgel próbálunk lecsapni.) Múlt hét pénteken posztolta be jackyll Laci levelét, amiben olvasónk elpanaszolta, hogy két…..
lemezlovas 2007.06.18 14:09:32