Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maszatkapitány

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Pallos Judit fájó szívvel, de hitében megerősödve, a maga és családja nevében tudatja, hogy férjeVarró Péter35 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Budapesten, 2008. október 31-én.Szeretett halottunkat a Cinkotai temető (Bp. XVI. Simongát u.) halottasházából 2008.…..
Maszatkapitány 2008.11.12 23:32:45
Péter a barátom volt. A legjobb. S most elment és magával vitte húsz év barátságának minden percét és mosolyát. Elvitte a gyermeki cserkész éveket, a táborozást és az örsgyűléseket. Az éjszakai túrát, a próbázást és a számháborút.
Kamaszként keresve magam, Ő mutatott hitet és erényt. Ő volt a PÉLDA, akire felnéztem. Ha szomorú voltam és valami "nagy" bajon volt, akkor a csillogó kék szemével elég volt rámnéznie és rögtön jobb kedvem lett.
Aztán később, már felnőttként együtt "fürdettünk" a máltánál. Ezeknek az éveknek is nagy jelentősége volt a számomra. Megtanultam értékelni az életet, idősekkel bánni és lelki vezető lenni.
Aztán egy napon Peti felajánlott egy állást ott, ahol tanított. Két boldog év következett, aminek az lett az eredménye, hogy megismertem a feleségemet. Ő volt a tanúm az esküvőn és együtt buliztunk utána...

Most volt a fiam keresztelője. Előtte egy héttel még beszéltünk. Boldognak tűnt és tele volt tervekkel. Utána pár nappal döntött: hazamegy.

Megdöbbenten álltam a mobilommal a kezemben és azt kérdeztem magamtól: MIÉRT?
Aztán megértettem mindent. Mostmár felnőttem a feladathoz, és ő elengedi a kezem.

Köszönöm Peti, hogy segitettél kialakítani az életemet! Köszönöm, hogy mutattál nekem egy értékrendet, amit sokan követünk! Köszönöm, hogy az életem meghatározó része voltál és vagy! Köszönöm, hogy a barátod lehettem!

Isten veled Péter!