Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leluti

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Panzej blogja Ma! 2011.06.16 22:40:00
Bréking: Fiunk István ma, a koradélutáni órákban megszületett. 3780 gramm, 59 cm. A baba, úgy tűnik, egyelőre jól érzi magát a Föld nevű bolygón, a mama pedig "a világ legboldogabb nője". Hosszú séta után, indítással, bő 2 óra alatt lett meg a gyerkőc, a…..
Állok délelőtt a konyhában, és kotyvasztom az ebédet. Gombalevest csinálok éppen, pirospaprika is kell, hát benyúlok a spájzba turkálni egy kicsit az üvegek között. Nem könnyű megtalálni a paprikát, pedig egy hatalmas befőttesüvegben van, mint majdnem minden, mióta molyok…..
Imádtam régen a kandi-kamerás műsorokat. A legnagyobbakat mindig akkor röhögtem, mikor a gyerek valami extrém helyen nekiállt bóbiskolni, csukta be a szemét, aztán gyorsan nyitotta tágra megint, igyekezett, de az álommanók csak lapátoltak, és egy perc sem tellett bele, a kölök feje…..
Panzej blogja Egy is elég 2010.07.21 17:02:00
Nyár elején természetesen megint rádöbbentem, hogy nincs egy göncöm sem. Nem tudom, mások hogy vannak vele, de nekem minden évszakváltásnál előjön ez a probléma. És nyavajogni kezdek.Idén viszonylag lájtosan kezdődött a nyári szezon, mert tavaly a szülés után ki sem bontottam…..
Panzej blogja Nyaralás 2010.06.17 23:55:00
Holnap a férjem internethez jut, nekem meg most van öt percem elmondani kis közönségemnek, hogy hurrá, nyaralunk. Legalább ennyi előnye van az embernek abból, ha a fél családja disszidál, néha élősködhetünk egy kicsit egymáson, néha vendégeskedhetünk egymásnál. Méghozzá nem…..
Panzej blogja Édeskettesben 2010.06.10 11:40:00
Palkó egyre bújósabb. Napjaink nagy részét azzal töltjük, hogy Palkó jön, rámborul, megtapasztja magát rajtam cuppanós kis tenyereivel, és sóhajtozunk egymás nyakába. Palkónak pállott kópéillata van, nekem nyilván mamiszagom, néha megsimítom Palkó hátát, ő békésen…..
Panzej blogja Valami 2010.05.31 13:00:42
Rám jár a rúd mostanában, Robotolok a világbanTeszek-veszek, lótok-futok, Közben mosok és vasalok.Lackó szeme begyulladva, Palkó köhög, fulladozva.Megyünk is már, vár az orvos,Üldögélünk pár órát ott.Már csak egyet kérek, sorsom,Tartsd életben Panzej blogomS mindazok, kik…..
Panzej blogja Cipők 2010.05.08 01:44:00
Ez a nap sem indult másképp, mint a többi. Gurult a rutin, úgy 11 órakor szokás szerint felkaptam játszóterezős gönceimet, belepattintottam Palkót a maxi-cosiba, és levágtattam a kocsihoz. Már éppen a babakocsit bányásztam elő, végighúzva kerekét a frissen mosott kardigánomon,…..