Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vorden

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem rossz háttérkép, de szerintem egy oldalsó beállítás jobban kihozta volna a kinézetét...Az ikonok dokkszerűen nagyok, főként egy ekkora felbontású asztalon gondolom. Érdekes, hogy gyorsindító menü van Paul van Dyk számára :) Ha nekem így külön lenne mondjuk stílus szerint,…..
vorden 2009.11.22 17:07:53
Nem nagyon tudok mit mondani erről az asztalról, a kép magáért beszél :) Szerintem én ilyen káoszban nem nagyon tudnék dolgozni. Torrent fájlok az asztalon. Tényleg kell az neked oda? Végignézegettem az ikonokat, hogy esetleg rólad tudjak szólni egy pár szót, de olyan nagyon…..
vorden 2009.11.21 08:32:47
Japán stílusú hátter, fent dock élggé sokfajta és igen részletgazdag ikonokkal. Alul azt a media lejátszót nem ismerem, de elég jó megoldás ez a tálca, mert nem foglal sok helyet és mégis sok gomb van rajta. Na meg ismét ez a kurzor. Vagy erre mondta valaki itt a blogon hogy windows…..
vorden 2009.11.13 19:12:16
Ha jól látom a stílusjegyeket, akkor a beküldő x-edik képét tárom most elétek, olyan nagyon sok mondjuk nem változhatott rajta. Még mindig letisztult (talán a dokkot kivéve, nekem ez a rövidítéses cucc nem jön be), ellenben az alsó rész jól fekszik...
Nah ez már a windows moddingolásnak egy egész magas szintje. Ehhez én már nem értek :) A háttérkép nem az én világom, de minden egyéb nagyon jól néz ki. De inkább a tulaj beszéljen róla:Sziasztok, gondoltam megosztom a legfrissebb kreálmányomat veletek. Egy csomó minden…..
Valahogy ismerős volt ez a háttérkép, de aztán rájöttem honnan (innen), és továbbra is jól néz ki. Igazából véleményem szerint szépen össze van rakva az asztal. Nagyon sok minden van rajta mégsem tűnik túlzsúfoltnak. Nyílván szereted a sportot, mert a nagy ker.tévék músora…..
Ismét egy kevésbé extra, ám de jobban elemezhető asztal van előttünk. Játékból csak keveset találunk a jobb felső sarokba, de az ilyen brickbreaker szerű játékokat nagyon bírom :) (Egy Windows 7-et látunk) Egyértelműen egy xp-t látunk windows 7 skinnel és Photoprinter 2000-es…..