Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mannarazza

50 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Vincent van Gogh letters)   To me, fair friend, you never can be old, For as you were when first your eye I eyed, Such seems your beauty still. Three winters cold Have from the forests shook three summers' pride, Three beauteous springs to yellow autumn turn'd In process of the seasons have…..
(music) I'm scared So afraid to show I care Will he think me weak If I tremble when I speak Oooh - what if There's another one he's thinking of Maybe he's in love I'd feel like a fool Life can be so cruel I don't know what to do I've been there With my heart out in my hand But what…..
So are you to my thoughts as food to life, Or as sweet-season'd showers are to the ground; And for the peace of you I hold such strife As 'twixt a miser and his wealth is found; Now proud as an enjoyer and anon Doubting the filching age will steal his treasure, Now counting best to be with you…..
T To the Heavens above us O look and behold The Planets that love us All harnessed in gold! What chariots, what horses Against us shall bide While the Stars in their courses Do fight on our side?   All thought, all desires, That are under the sun, Are one with their fires, As we also…..
Álmodsz-e róla, mondd? Eljár-e hozzád olyan suhanó, Nesztelen léptekkel, mint életében? Érzed-e édességét közelének? Barna haját, fájdalmas-nagy vadgesztenye-szemét, Lélek-kitágította pupilláját, Lezárt ajkát, a keskenyvonalút, Mely hallgatni, jaj, régen megtanult,…..
No Matter (listen) When you go walking down on a street No matter whom you chance to meet No matter if he is tall or slim No matter ‘f he’s Joe or Jim No matter ‘f he’s rich or poor No matter if he thinks the cure To certain problems of the day Is not the cure that you…..
  MEN who fall instantly for a girl just because she looks gorgeous are usually accused of being shallow.   But that, say scientist, is unfair. They are merely following their `ancient` genetic preference to date pretty women and need only millisecond to decide on a potential partner.…..
Az vagy nekem, mi magadnak sosem, és én benned magamnak idegen alakként tükröződöm. Szüntelen felfogni vágylak, s nem lehet. Hiszen ahol te kezdődsz, ott nekem már végem, mit érzel, az te és nem én vagyok. Utánad nyúlnék, s csak magamat érem, és nem veled, magammal harcolok.…..
  csendes éjjel éji fénnyel csillagösvény útjain könnyű kézzel hintem széjjel vágyott, régi bókjaim porzik az ég sötét fátyla víg dalomra megremeg csodálkozva néz reám a fakó őszi förgeteg gyémánt szemek szikrát szórnak halovány Hold felragyog…..
Mezítlen volt s mert tudta, mit kívánok: testén sok zengô ékszerével várt rám, hódítóbban, mint a mór rableányok a gyönyörök Ezeregyéjszakáján. Fülönfüggôk, karperecek, nyakláncok: a drágakô s a nemesfém zenéltek, s én megszédültem, mert mindent imádok, ahol a…..
Kösöntyű Úgy félek, hogy ezt a homályos, ódon, vén bánatot egy éjjel elveszítem, és véle együtt életem s a szívem, a szívem is, és megvigasztalódom. S csodálkozom a fáradt, furcsa szókon, melyek belőle ömlöttek szelíden, szájam haragra többé nem feszítem vérezve,…..
Mit is jelent a szoba, mint szo. Gondolkodtal-e mar rajta, kedves olvasom? Ha eloszor beirom a gugliba, akkor kiado szoba vagy szoba kiado jon fel es kepek kiado szobakrol. Aztan  Kalotaszegi szoba a YouTube-on vagy a Bonanza Banzai A 101-es szoba c. klippje. De a felsorolasban megtalalhato…..
Gyülnek hangtalanul, gyülnek a tárgyaim, úgy gyülnek köribém, mint a gyülő napok s esztendők, melyeket megriadó, fanyar           kedvvel méregetek, mikor szédelegve, fehér ingben, a lámpafényt oltom asztalomon s csöndesen ágyamig…..
Álmodsz-e róla, mondd? Eljár-e hozzád olyan suhanó, Nesztelen léptekkel, mint életében? Érzed-e édességét közelének? Barna haját, fájdalmas-nagy vadgesztenye-szemét, Lélek-kitágította pupilláját, Lezárt ajkát, a keskenyvonalút, Mely hallgatni, jaj, régen megtanult,…..
Vidámság angyala, tudod, mi a szorongás, az önvád, szégyen, az unalom, rémület s a lidérces vad éj, amikor szivedet mint papírt gyűri és markolássza a romlás? Vidámság angyala, tudod, mi a szorongás? Óh, jóság angyala, tudod, a gyűlölet mi? S a görcsös ököl, a keserű…..
Te, aki a szíved alatt, Hordtál egy gyermeket, Te, aki a testedből, Testnek adtál életet Te vagy az életem Egyetlen angyala, Te igazi és büszke, Szépséges édesanya Te voltál kezdetben A hibátlan jászolom, Te vagy az életben Őrzőm és pásztorom Te vagy a szívemnek…..
A gyermek ifjuvá lett S az ifju férfivá. Esztendõ esztendõ után Jött a földet meglátogatni, S bucsút sem véve távozának. Õt sem kerûlték ki az évek, Elment hozzája mindenik, S nyomott hagyott arcán, szivén. Túl volt immár az iskolákon, Régen kijárta azokat, És benn volt a…..
A kocogás technikája Ha nincsenek tapasztalataink, akkor a futás elkezdésekor először is tanuljunk meg "energaitakarékosan" kocogni. Így nem fáradunk ki hamar, és nem megy el a kedvünk a további edzésektől. A következőkre figyeljünk: Ne szökdécseljünk, ne lépjünk…..
Sziasztok! Sikerult magam ravenni, hogy akkor ebbe is belekezdjek, szimultan a budapesti kiruccanassal haza, leven annyi minden tortenik... meg egy szobabol is lehet iranyitani az Univerzumot. Orokos mozgasban es rahangolodasban otthonomra es baratokra... Mi lenne a valos elvonulas? Egy baratom…..
William Shakespeare (The Merchant of Venice) `How sweet the moonlight sleeps upon the bank Here we sit and let the sounds of music Creep in our ears: soft stillness and the night Become the touches of sweet harmony.` Full moon is a lunar phase that occurs when the Moon is on the opposite side of…..
Azt akarod, hogy kilépjek magamból. Hát jól van, most kilépek. Vallom veled, hogy nem hiába élek. Vallom, hogy irgalom a kegyetlenség És áldás az átok Kell, hogy a termő magot földbe vessék, És néha vérrel és szennyel befessék A rejtett Cél felé futó világot. Vallom…..
Két rövid "What really grinds my gears" téma. 1) A bikicsunáj nem vicces. Pont. Ez nem vélemény, hanem tény, és már hivatalosan is be lett bizonyítva. Az elején egy kicsit jó volt, de azért akkor sem nagyon. Nem fogom fel miért lett Magyarország nemzetközileg elismert…..
Allegoria Sirt az ég egyik szemével, A másikkal nevetett; Páros ívű szép szivárvány Koszorúzta keletet: Szép szivárványt, barna felhőn, Nézte ábrándos fiú, Egy sovárgó méla gyermek, Kékszemű, de szöghajú. "Be gyönyörű híd az ottan! Égi híd az" gondolá,…..
A szerkesztő felületen keresd meg azt a részt, ameddig a bevezetőt szeretnéd látni, és nyomj rá a "Tovább gomb"-ra, amit fent, a szerkesztő eszközökben találsz vagy jobb gombot nyomva a szerkesztő felületen, a felugró menüben Fontos megjegyezni, hogy ezt csak a blog…..
Mannarazza 2010.05.26 20:25:21
@Phxmike:
Oh,
jeah!
Koszonom!
Megoldottad,
Manna
Mannarazza 2010.05.26 20:22:14
@Vinitor:
Hali,
Azota sikerult valakinek rajonni a megoldasra? Mert bar nem tartom magam butanak, most megis Buddhaba megyek lassan... mert nekem sem megy.
Koszi,
Manna
Márai Sándor: A barátságról Nincs emberi kapcsolat, mely megrendítőbb, mélyebb lenne, mint a barátság. A szerelmesek, igen, még a szülők és gyermekek kapcsolatában is mennyi az önzés és a hiúság! Csak a barát nem önző; máskülönben nem barát. Csak a barát nem hiú, mert…..