Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zedocki

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan ki vagyunk borulva azon, hogy nem lehet szégyenkezés nélkül végigmenni a Nagykörúton, meg igazából sehol sem: csiricsáré, ronda, mérhetetlenül kelet-Európai a látvány, legfőképpen a teljesen vállalhatatlan üzletek és homlokzatok miatt. Ez egyébként főleg az…..
zedocki 2009.11.05 11:58:06
@umaapuma: én úgy gondolom hogy "húbazdmegmostmegmondomatutit" át nem gondolt vagy teljességgel dilettáns hozzászólásokkal van baj. Az a bizonyos Invázió portál grafikai része (a próbabákkal most ne is foglalkozzunk mert azok biztosan szörnyen drágák, egy belvárosi bolttól ne is várjunk el ilyen pazarlást) kb. a felébôl kivitelezhetôk mint a jelenlegi ütôs középvörös felirat.
Akinek kedve van még több "húbazdmeggrafikus" hasonló munkáját megnézni, menjen el holnap este 6-kor a Design Terminálba. Akkor nyílik a "Zavar? Tervezd át!" kiállítás aminek nem csak "elvileg" része ez a munka is.
zedocki 2009.11.05 12:25:56
@umaapuma: pontosan így! én is csak reagáltam egy kinyilatkoztatás stílusú, tudatlanul vagdalkozó beírásra. Nekem ez a véleményem az okoskodó hozzászólásokról. Szerintem sincs ezzel baj.

Most akkor marketinges gondolkodást hiányolod? A kivitelézési költségek már ok? Látod ez már elôrelépés. És azt is jól látod hogy ez egy agytorna, terv, felvetés... ahogy az alkotók fogalmaznak:
"Nem azt akarjuk mondani ezzel, hogy szerintünk ilyennek kellene lennie egy utcaképnek. Pusztan csak szeretnénk megcélozni az önkormányzatok döntéshozóit, és azt kommunikálni, hogy nagyon nagy a baj, és ideje lenne tennünk valami, együtt." (urbanista)
De ezt Te is biztosan olvastad már mikor utánanéztél mirôl is beszélsz.