Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gáspárbéjja

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár a napokban vette észre, AP viszont addigra már be is szkennelte a T-Com számlák végén látható környezettudatosnak látszó szpemet. Egész pontosan mennyi fát kellett kivágni, hogy ez az üzenet eljusson az összes előfizetőhöz? Nem tudom, ez megfordult-e már nálatok,…..
Gyerekszoba Ugorjunk át babákat? 2010.09.06 17:27:00
A spanyolok nem egészen százasok, már ami a fesztiváljaikat illeti, biztos nem. Elég, ha csak a paradicsomhajigálósra gondolunk, hogy a bikakergetésről már ne is beszéljek. Talán az összes őrült fesztiváljuk között a Baby Jumping Festival viszi el a pálmát, amit Castillo de…..
Hisztérikus parádét csaptak a rendőrök hétfőn, amikor hazahozták Farkas Pétert Spanyolországból. Maszkos kommandósok hada kísérte az emberi életeket pusztán tekintetével veszélyeztető egykori olimpikont. Bár a bíróságról még lazán kisétált, az elmúlt évben jelentősen…..
Bizony, egyes tót atyafiak – vélhetően nem kizárólag saját turizmusuk fellendítése érdekében – tengerbe kívánnak minket.Meglehetősen lehangoló a magyar reakciókat olvasgatni a facebookon. (Meg nyilván az lenne a szlovákoké is, alaposabb nyelvtudás esetén.) Ezek az…..
gáspárbéjja 2009.06.30 08:37:13
@Yamashita: ...ne cukkolj már ...nem igaz, hogy elhiszed amit leírtál ...muhaha...muhaha
gáspárbéjja 2009.06.30 08:47:18
@Darkness45: ...kedves vagy...csak nem nagyon...az ilyen hivalkodás mögött általában kicsinyesség leledzik...nem nagyon tudtál megbántani...igyekezz jobban...
Amíg olyan jelentéktelen dolgokkal vagyunk elfoglalva, hogy Havas Henrik szabadságra ment, vagy hogy Liptai Klaudia gyereket szült, és hogy Robbie Williamst meg seggbe döfték, aközben a Demokrata DVD-n megtekinthető Sajtóklubban is jelentős változások mentek végbe. Bencsik új…..
gáspárbéjja 2006.07.27 16:05:02
comment:com Így élt VV Anikó 2006.07.27 10:00:00
Az nem nagy hír, hogy Anettka valóságsó indításával kacérkodik, hiszen eddig is ebben a műfajban nyomult. Gondoljunk csak a főzőcskéjére, az oroszórájára, vagy az Anettka-féle esti tornára, ezek valószínűleg a magyar valóságsók történetének legkegyetlenebb műsorai. Az…..
Ássuk be magunkat picit a bulvár lucskos mocsarába, hiszen eseméy van, meg breaking: Robbie Williams nem értékeli Rúzsa Magdit. Tovább folytatódik ugyanis annak a kishegyesi földdel tele üvegcsének a kálváriája, amit Rúzsa Magdi adott Robbie Williamsnek a koncertje előtt. Most az…..