Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ghanima_

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Szabadság, förtelem 2009.11.10 05:00:00
Valószínűleg budapestiek ezrei szörnyülködnek azon, ahogy kinéz például a Kossuth Lajos utca. Százezrek pedig le se szarják, viszont a felháborodott ezrek se csinálnak semmit azon kívül, hogy rosszul érzik magukat. Két fiatal grafikus most eljutott odáig, hogy minimális…..
Ghanima_ 2009.11.10 14:14:35
Kedves Árpád!

99%ban egyet szoktam Veled érteni, most azonban nem tudok. Lehet, hogy félre értem – akkor bocsi –, de szerinted az is fasizálódás, ha pl. a közterület fenntartó ellenőrei odamennek, és megbüntetik a barmot, mert graffitikat firkál a falra? Mér’ ne firkálna, neki így tetszik, ízlésrendőrség ide, vagy oda. Vagy a másik akkor innentől kezdve a kutyája után se szedi fel a piszkot mert ő meg otthon is így szokta, így tetszik neki...(jó, mondjuk ez lehet hogy egyészségügyi problémákat is felvet)
Gusztustalanul néz ki a főváros, és nem „csak” a szemét vagy kutya/madár piszok miatt, hanem az ilyen kirakatoknak nevezett förtelmek miatt is. Valahol az is szabályozva van, hogy a házadon a cseréptetőnek pirosnak kell lennie, mert az illik bele a városképbe. Bár lehet, hogy az a baj, hogy nálunk meg az ilyen Leila fashion, meg Derby divat (...) illik bele, mert az egész város így néz ki.
De mondjuk, oké, ne legyen egységes. Az viszont simán a minimum volna, hogy minden egyes házban a közös képviselő (legyen benne a közös költségben pl.)/portás vagy bárki köteles legyen tisztítani a házak falát. Vagy fizessenek meg egy ehhez értő szakit. És ahol bolt is található, dobjanak azok is bele a közösbe. Lehet, hogy kevésbé érdekelne, hogy az egyik piros a másik zöld a harmadik sárga, ha a körülötte lévő falak tiszták lennének. (Nézd meg a teljes utcahossz képen, hogy a Városház u-i sarkon található „SB divat” fala hogy néz ki...a turista központ kellős közepén...)
Szóval igenis kellenek szabályok, amiket be kellene tartatni, ahhoz, hogy ne egy hányadékban éljünk. Szerintem ez még nem fasizálódás.
Üdv.
w Szörnyecskék 2. 2009.10.21 05:15:00
- Nézze, ha maga nem akarja, akkor én nem tudok segíteni – így noszogatta Gyurcsok József szkeptikusabb betegeit, és egyebet én se tudok mondani. A távgyógyításba ennyi fér bele. Amikor azt írtam alig egy hete, hogy Molnár Oszkárt azért kell kirúgni, hogy a többi…..
Ghanima_ 2009.11.05 11:25:02
@pfúj:
„Ezt a levezetést azt hiszem méltán tekinthetjük itteni pályafutásod megkoronázásának: soha még ennyi baromságot nem sikerült egyetlen mondatba zsúfolnod.”
Oh dehogyis nem...
Elég régóta olvasom ezt a blogot ahhoz, hogy tudjam, sajnos se Te, se Árpi, se Lord Kilburn, senki fia vagy lánya nem tudja malacunkat épeszű gondolkodásra bírni. Hihetetlen, hogy valaki - és ha belegondolok, hogy tanár...aztaqva...- ennyire korlátolt, és buta gondolkodású legyen! Oké, tegyük fel nem érti – és a hozzá hasonló emberek - Árpi írásait, mert nehéz a szöveg...ezért a kommentekben Lord (is) nagyon jól elmagyarázta. Majd biztos ami biztos Te is. Teljesen értelmesen magyaráztad és komolyan ennél egyszerűbben már nem lehet. És még így sem...
Nem tudom, hogy van bennetek ennyi kitartás, hogy még mindig megpróbáljátok egy egyetemet végzett embernek elmagyarázni, hogy „az SZDSZ nem azért liberális, mert sok benne a zsidó, hanem azért sok benne a zsidó, mert liberális” ... vagy ez a hungarofóbozás...miafaszvan???? De hát látod, Téged is „nagyjából annak talál”...hát LOL tényleg... Aki nem ért egyet az ő „gondolatmenetével”, azt egy tipikus lenéző, pökhendi stílusban vagy lezsidózza, vagy hungarofóbozza, vagy csak szimplán trollnak tekinti...Ennyi.
Le a kalappal a kitartásotok előtt.
Üdv.