Regisztráció Blogot indítok
Adatok
benatan

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mi meséink Anti bácsi meséje 2009.12.08 18:24:00
Egyszer volt, hol nem volt…. Már hetek óta olvassuk nagy-nagy örömmel meséiteket, amelyekről tovább meséltem másoknak is. Verasztó Antal számos könyv írója egyből megemlítette, hogy bizony ő is írt már mesét, amelyet most ajánlok figyelmetekbe. Anti bácsi foglalkozik…..
Az erdő rejtélye Birkás Bianka (4. osztályos) meséje Az Üveghegyen is túl, volt a tenger kellős közepén egy lakatlan sziget, azon a szigeten egy hegy, aminek a tetején egy magas torony, a torony tetején egy könyvtár, ami telis-tele volt mesekönyvvel. Az egyik gyönyörű mesekönyvben…..
A nagy küldetés Rózsa Boglárka (6. osztályos) meséje Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy erdő. Ebben az erdőben élt egy öreganyó, de nem csak ám egyedül, vele élt Farkas Marci, a sánta farkas és Nyúl Rudi, a piros szemű nyuszi is. Gondolom azt hiszitek, hogy milyen unalmas…..
Tódor manós kalandja Irimiás Vanda (4. osztályos) meséje Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy hetedhét határon is híres Manóvölgy. Az ideérkezők már távolról látták ezt a völgyet az élénkzöld feliratról. Egyszer a főmanó gyerekek meghívták a kis sárkányt, Tódort a…..
A kisróka és a tündér Antal Regina (4. osztályos) meséje Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren túl, az üveghegy lábánál, élt egy kisróka. Ez a kisróka szeretett volna egy házat az üveghegy tetején, hogy az egész Világot belássa. El is kezdte hordani a követ a hegy…..
A Csingiling Mike Cintia (4. osztályos) meséje Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy 4.a osztály, az én osztályom. Az elmúlt nyáron elmentünk kirándulni. Amikor odaértünk, egy gyönyörű szép kastélyt találtunk Csodavárosban. Nagyon meglepődtünk, egy kicsit meg is ijedtünk,…..
benatan 2009.11.05 19:18:48
benatan 2009.11.05 19:21:38
@Csillagszem4: Én is remélem! Bízzunk benne!
Meseország megmentője Birkás Bianka (4. osztályos) meséje Az Óperenciás tengeren is túl, ahol a kurta farkú malac túr, talán még azon is túl, volt egy csodás ország, melynek neve: Meseország. Meseország királya egy napon meghirdette, hogy két nap múlva gyönyörű bál lesz a…..
benatan 2009.11.05 10:10:51