Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Herrgeneral

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Osakaban nem szaroznak ha wifi védelemről van szó ..
Ágensblog Billentyűzet 8.0 2010.11.05 06:00:00
Milyen lenne a billentyűzet, ha nem egy tízkilós vasszerkezetre fejlesztették volna ki? Közel 140 évvel a QWERTY megalkotása után valószínűleg maga a feltaláló, Christopher Sholes sem szívesen használná ezt a beviteli módot egy pár négyzetcentiméteres kijelzőn. A 8pen nevű…..
Herrgeneral 2010.11.05 13:00:30
@Skodaklub Hungary: 1500 karakter/perc = 25 karakter/másodperc. A lábujjaidat is használtad? A szintidő egyébként 120 leütés (1,5 sor) percenként. Aki qrva gyors, az ír 200 fölött valamennyivel.
Az A4-es lapot meg egy másodperc alatt teleírom 72-es betűmérettel.
Túl vagyunk az első fordulón – ami nagy valószínűség szerint nem sokaknak okozott meglepetést. Legalábbis ami az eredményeket illeti. Tegnap késő éjjel – ugyanis ekkor lehetett csak először – közzétették a szavazatszámokat az elektronikus és online médiumok, ma…..
Tudom, hogy a címről szinte mindenkinek ugyanaz a visszatérő mondat jutott az eszébe, de nem, nem arról lesz szó, hogy valakinek állítólag szült a felesége és ezért hajtott kétszázzal. Na jó, nem biztos, de ha neked nem ez ugrott be, akkor nem olvasol elég autózz! blogot. Amiről…..
Autós blog lévén leginkább autósok szoktak levelet küldeni mindenféle tapasztalatokkal, nyűgökkel, kérdésekkel. Gábor egészen más szemszögből látja a fővárosi közlekedést, gyakran közutálat tárgya, mert ő az, aki a nagy, lassú, kék izével folyton feltartja a forgalmat és…..
Herrgeneral 2009.12.10 13:11:55
@autosave: "Úgy tűnik a buszosok sem ismerik pontosan a szabályokat!

A busznak nincs elsőbbsége a megállóból induláskor, csupán segíteni kell a többi közlekedőnek, hogy elindulhasson. Ez nem elsőbbség, elsőbbsége továbbra is az elindulóval szemben az út forgalmának van."

Úgy tűnik te nem ismered a szabályokat. KRESZ 24. § (3):
"Lakott területen belül a járművek vezetői kötelesek az elindulási szándékot jelző, menetrend szerint közlekedő autóbusznak és trolibusznak a megállóhelyről való elindulását (a jobb szélső forgalmi sávba való besorolását) - ha ez hirtelen fékezés nélkül megtehető - lassítással, szükség esetén megállással is lehetővé tenni. "
Gondolom, BD nem rendszeres olvasója a blognak, mert akkor sejtené, hogy ez a négyszázhatvankettedik olyan poszt, aminek valamilyen KRESZ-es vonatkozása van. Ráadásul jelen posztunk rögtön kettő az egyben, fotókkal, ábrákkal, leírással, kérdésekkel. Alapos munka, vajon kapunk rá…..