Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szerzsi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na kérem, a mostani nyomozás során elhagyjuk Nagy-Budapest területét, és szívunk némi hegyvidéki jó levegőt a nyugati határszél mentén. Szolgálatban szunyókáló Csupatival kezdünk, Tibor, Tibor, ezzel már a múltkor is megjártad! Természetesen csöng a telefon, de még mielőtt…..
Az NBC jövő évi terveiben ugyan két Law&Order-spinoff is szerepel, és egy harmadik az egyik testvéradón lesz majd látható, de az alapsorozat a 2010/11-es évadra már nem kapott megrendelést, nem sikerült tehát a rekorddöntés csak annak beállítása: a nálunk érthetetlenül…..
Gondolkodtam rajta, hogy Ádám linkjét csak a blog facebook oldalára linkeljem-e be, vagy annak ellenére tegyem ki külön posztnak, hogy semmi kommentár nincsen hozzá. A videó viszont megér annyit, hogy utóbbi változat mellett döntsek, mert tökéletesen látszik általa, sokszor hiába…..
Gyula az NFH-hoz küldte el a következő levelet, miután a kistarcsai Auchanban a biztonsági őr nem hagyta, hogy túrórudit vegyen. Az ipari kémkedéssel is megvádolt, kishíján megfojtott, igencsak tudatos vásároló beszámolója következik. A konfliktus egyébként azon robbant ki, hogy…..
Szerzsi 2010.02.15 16:29:26
@horvister: Én jártam így pénteken a Tescoban.Vettem egy árut,amire 3000Ft volt ráírva,de a pénztárnál 2100Ft-ot számolt a gép.Bolond vagyok tudom,de szóltam a pénztárosnak,nehogy valami baja legyen belőle,a nővérem is egy multinál pénztáros,és tudom,hogy minden hibáért komoly fejmosás és pénzlevonás jár nekik.De azt mondta a pénztáros hölgy,hogy az előző héten akciós volt,és úgy látszik benne maradt a gépben,neki ebből semmi hátránya nem lesz.Én meg ezek után nem mentem a vevőszolgálatra.
Számomra ez a sztori több sebből is vérzik, 89 forintért 5-ös pakk epres túrórudi szerintem egy kicsit olcsó,még akcióban is.1 db 65 Ft körül van.Én úgy tudom pénztárt nem olyan egyszerű lezárni,mert mindegyik pénztáros saját kis dobozkával ül be a kasszába,és mileőtt bezárnak,mindig kinyomtatják az addigi forgalmat.
Ettől függetlenül van tanúlság is,ha egy termék alacsonyabb áron van kiírva ,azt fizeted,teljesen mindegy,mi van a gépben.
Remake készülhet a hetvenes évek legendás amazonjaiból, a Charlie angyalai című sorozatból, ami két mozifilm után visszatérhet a tévé képernyőjére. Ifjúkorom egyik meghatározó élménye volt Kate Jackson mandulavágású szeme, Farah Fawcett szőke sörénye és Jaclyn Smith…..
Szerzsi 2009.11.13 12:41:23