Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ErnestoWazzi

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   =========================================== === AKTUÁLIS KÍNÁLAT:  www.hasznalttartaly.hu === =========================================== Eladó több db poliészter ( poli-észter) anyagú, üvegszál erősítésű műanyag tartály!!! Lyukas, repedt, tönkrement, használaton kívüli tartályait…..
Sajnos a meccset nem láttam élőben, de az összefoglaló alapján nem lehet rossz meccs. Chiellini a szokásos gólját (rögzitett helyzetből fejesgól) hozta. Marchisio-tól már láthattunk egy-két parádés gólt, de nekem azt hiszem, ez lett az egyik kedvencem. És bármennyire is…..
Ernesto Wazzi A JUVENTUS! 2009.11.06 13:24:00
BL, elődöntő, 2003. május 14.: Juventus-Real Madrid 3-1 Ez volt az a meccs az életemben, mikor igazi Juve drukkerré váltam.  Gyönyörű, 90 perc, amit sohasem fogok elfelejteni.Egy 57 másodperces videó erről a meccsről: www.youtube.com/watch Buffon, a Juventus kapusa nyilatkozta…..
Ernesto Wazzi Az első bejegyzés 2009.11.05 08:55:00
 Ez az első bejegyzésem. Épp egy hajnali Számítógépek felépítése ZH-n vagyok túl. Nem volt valami nehéz, de a 6:30-as időpont egy kicsit mindenkit megviselt a teremben… Én egy 18 éves egyetemista (első éves) srác vagyok. Ha azt nézzük, durván 2 hónapja…..