Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ernesto91

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Várhatóan Aaron Ramsey a Juventus bérlistáján marad szezon végéig, miután a Premier League öt klubjának a közeledését is visszautasította. A 31 éves walesi futballista idén Massimiliano Allegri csapatában alig szerepelt, izomproblémákra hivatkozva nem állt a csapat rendelkezésére, összesen 98…..
A Juventus folyamatosan a következő nagy nevet keresi, amely nyomán meg tudja erősíteni a keretét. A közelmúlt sikeres igazolásai sorában olyan nevek találhatók, mint Cristiano Ronaldo még 2018-ban, a legutóbbi nyáron pedig Matthijs de Ligt és Aaron Ramsey érkezett, többek között. A Tuttosport…..
Ernesto91 2019.11.28 21:13:45
Pavel Nedvěd a Juventus keddi BL-meccse előtt nyilatkozott a sajtónak, és bár a legfőbb téma Rodrigo Bentancur csapatbeli szerepe volt, az alelnök végül elmondta, milyen célja is volt a vezetőségnek Massimiliano Allegri utódját illetően. A Juventus végül 2-1-re nyerte meg a meccset Paulo Dybala…..
Ernesto91 2019.10.24 16:40:24
@fire06: *egyelőre (bocs, de ez mindig nagyon szúrja a szemem)
A Fiorentina elnöke, Rocco Commisso ismét letette voksát Federico Chiesa maradása mellett, miközben a Juventustól európai sikert vár. A klubtulajdonos a Sky Sport Italia számára nyilatkozott, amikor a csapat új szerelését bemutatva New Yorkba vitte csapatát turnézni. „Azért akartam idehozni a…..
Federico Bernardeschi kész jobb szélsőként segíteni csapatát, miután a mester ezen a poszton kívánja bevetni a futballistát. Az olasz futballista számos poszton játszott Massimiliano Allegri vezetése alatt, ám végül sehol nem sikerült megvetnie annyira a lábát, hogy stabil kezdőemberré…..
Ernesto91 2019.07.23 19:34:30
@.Bulldeo: +1
Bár több forrás szerint is de Ligt hamarosan, akár már holnap orvosi vizsgálatra érkezhet a Juventushoz, egyes pletykák szerint a Barcelona tett egy utolsó ajánlatot a holland játékosnak, így próbálva megakadályozni, hogy az olasz együtteshez kerüljön.  A Mundo Deportivo szerint a katalán csapat…..
A Juventus olasz hírek szerint közel áll Matthijs de Ligt és a klublegenda, Gianluigi Buffon hivatalos bejelentéséhez. Gianluca Di Marzio és Fabrizio Romano egyetért abban, hogy a Juventusnak sikerült megegyezni a személyes aspektusok tekintetében, Fabio Paratici pedig most már csak…..