Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GépElek

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Társaságunk célja, hogy minél több terméket fejlesszen ki és gyártson. Ennek eredményeként az alábbiakban megtekinthetők a legújabb sálak. Érdekességként bemutatjuk a kötött szaloncukor párnát és a mikulás vagy húsvéti csomagot. ..
06/12/09 – Sea Day – T-minus 28 days Kedves phman! Először is bocs, hogy ennyi ideig kellett várnod a válaszra. (Tanács mindenkinek, aki Carnival hajóra jönne: amikor készülődtem odahaza, összepakoltam az egész digitális életemet egy külső winchesterre, gondolkodtam, milyen filmeket,…..
Hát voltam a Dream-en, ami jelenleg a flotta legnagyobb hajója, de erről írtam már. Elég nagy csalódás volt, mert ugyan kívülről nagy, de belül minden össze van zsúfolva. Nagyon kicsi az átrium, rengeteg bolt van benne, meg a medencéknél egy óriás kivetítő, de ettől független…..
Én fél évet vártam a kijutásra, szinte napra pontosan, Bálint 4 hónap alatt kijutott. A Gmn-nél jelentkeztem, és a Carnivalhoz, akkor nem volt Image interjú, és máshova nem is kerestek fotóst. Konkurencia volt, de ha van rutinod, jó portfoliód, és jól "fluent" beszélsz…..
Nehéz mit írni, pedig a föld gravitációja nem is változott.  Nem engednek minket másik hajóra bemenni, látogatni, a korábban írt eset miatt, ki vagyunk zárva a látogatói listából. Ma találkoztunk a Gloryval, de nem engedtek be senkit. Itt volt a nagy lehetőség, egy nagyobb…..
Rendhagyó cikksorozatunkban ezúttal azt pedzegetjük, hogy mi a leghatékonyabb módja a szavak/fogalmak megjegyzésének. Harmadik rész.    A múltkor ott hagytuk abba, hogy már tudjuk hogyan kell kártyákat létrehozni és a Forward/Reverse résznél ragadtunk le. Következzen ennek…..
Tegnap kaptam 3 + comment-et, ami a vendégek kiemelt pozitív visszajelzése, sokat kell írni nekik, meg sok vele az adminisztráció, így kevesen foglalkoznak vele, olyan mint nálunk a vendégkönyv, csak ez 2 oldalas. Eddig 2 ember kapott a fotósoknál ilyet, egyik csaj 2-t kapott, így én…..
Talán azzal kezdeném, hogy milyen is az élet a Bahamákon. Megfordítanám a történetet, azzal kezdem, amit hallok mindenkitől a hajón. Ez a hajó, amin vagyok, nem a legjobb, ha lehet így fogalmazni, mert 3 és 4 napos útjai vannak. A 4 naposon Freeport és Nassau vannak, a 3 naposon csak…..