Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mics

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kell nagyon régre visszatekintenünk, hogy lássuk, a Microsoft továbbra sem képes egy erős vízió mentén megújítani önmagát. Inkább azt a taktikát választják, hogy bebetonozzák magukat a piac egyik-másik szegletébe. Vagyis tartós kibekkelésre játszanak.Emlékezzünk csak,…..
Az Apple talán az egyetlen nagyobb tech cég, mely nem rendelkezik hivatalos bloggal, nem használja hivatalos kommunikációra pl. a Twittert, csak nagyon kevés és szűk szavú sajtóközleményt ad ki, és a céges kommunikáció kimerül abban, hogy a CEO néha magánemailekben rak helyre…..
 Szakmai kiránduláson voltam Székesfehérváron, Flaschner Kálmán üzletében és műhelyében. Gyerekek, borotvakés-ügyben nagyon nincs veszve a haza. Állakat felkötni. Tibi szólt, hogy megy, én meg ugrottam is. Lássuk, mi a helyzet Kálmán bácsinál, akinek az üzletére…..
Belsőség Ez elment vadászni... 2010.05.17 21:03:00
... Sztyopa pedig úgy gondolta, ideje kipróbálni, mit mutat a pöpec Patrol talajon. Beöltözött off-roadba: fehér cucc, pitonbőr lépő, napszemcsi, aztán hajrá, le a tópartra! Pörgött forgott a délceg, orosz vitéz, de a nagy örömködésben megfeledkezett két apróságról:…..
mics 2010.05.18 12:46:56
Kész, eddig vártam, és a következő napokban döntésre fogok jutni. Az iPhone 3GS és a Nexus One merült fel, mint lehetséges kiszemelt prédák. Az elmúlt időszakban egy sok pro és kontrát olvastam, hallottam mindkét telefonról. Ám továbbra sem tudtam nyugodt szívvel eldönteni,…..
mics 2010.03.21 05:49:13
na akkor az en meglatasom!

hangsulyozom, hogy sajat velemeny fogalmazok meg, es mivel nem otthon elek, az helyzetem egy kicsit specialis!

1, mindketott kezegettem, es mindketto tetszik, de az elso teny ami az iphone melle billentette a merleget, az exchange support ami az androidbol meg hianyzik, illetve ezt meg az itteni cegek it-s gurujai nem ismerik, nem tamogatjak, nem ugy mind az iphone-t

2, sajnos mindennemu pc-telefon szinkronizaciorol le kell mondanom, mert a local it policy tiltja azt, hogy bermilyen kulso eszkozt csatlakoztassak a laptopomhoz. igy marad a wireles sync, ami iphone-on tokeletesen mukodik az exchange szerverrol.

3, az ittheni szolgaltatoknal meglehet venni a iphone-t viszonyleg kedvezo aron, fuggetlenul, ugy, hogy a havi elofizetesemben mar van 2 gb adatforgalom, es nem kell kulon elofizetes venni az iphone-hoz, mig az android csak szukre importbol szarmazik, nulla tamogatassal, raadasul az adatforgalomert igen erosen szamlaznak!

4, van nehany alkalmazas, ami meg fut a centromon, es semmi penzert nem cserelnem le oket. evek ota hasznalom, oket, de sajnos se blackbery-re, se androidra nincs meg kompatibilis alkalmazas, de iphonera van es a platformvaltast ingyen megusznam.

5, sokaknak nem szempont, de mivel kulfoldon elek az elso es legfontosabb app a skype. iphone-ra van teljes erteku kliens, ugy, hogy a witopiaval kiegeszitve barhonnan telefonalhatok ingyen.

6, vegul de nem utolso sorban otthon mac-et hasznalok, ugyhogy minden esz erv azt diktalja, hogy iphone, miutan vegigszivtam a blackberry mac klienses szinkronizacios es a missingsync-es problemakat.

en nem mondon, hogy ez jobb vagy az jobb, nekem a fentiek miatt valoszinuleg jobb valasztas az iphone, es elkepzelhetonek tartom, hogyha az android folytatja azt az utemu fejlodest, mint amit eddig produkalt, akkor rovid idon belul tulszarnyalhatja az iphone-t, hisz mar most komoly ellenfel.

Megmondom oszinten, hogy ez mar csutortokon meg akartam irni, de lattam a boltban a samsung galaxy-t, ugyhogy megnyomkodtam egy kicsit. Nagyonszep, nagyon jo, es a harmadaba kerul az iphone-nak, raadasul jon ra a 2.1 update, de leultem es osszeadtam a vasarlas utani kiadasokat (adatforgalom) es 12 honapon belul, nekem, itt tobbe kerulne mint az iphone, ugyhogy nekem iphone!
Hányszor húztam el robogóval az Akácfa utcai bangladeshi büfé előtt, hogy most már legközelebb tényleg beülök, mert annyi jót hallottam róla ismerősöktől. Na, bár beülni még mindig beülhetek, de a dolog már nem ugyanaz, a tulaj-szakács Mimmót a magyar hatóságok ugyanis…..
Tegnap bemutatták a Macbook Airt, az alapgéphez 1799 dollárért juthatunk hozzá (SSD-vel már 3000 dollárt kell fizetnünk érte). Nézzük most milyen milyen kiegészítőkkel lehet használhatóvá tenni és mennyit kell fizetnünk mindezért. Az Ethernet adaptert 29 dollárért vehetjük…..
w Ki fizeti a kérészt? 2007.12.10 05:30:00
Az, hogy a környezetvédők általában romantikus-idealista szövegekkel, fogalom nélkül lépnek fel, még nem jelenti, hogy a környezetvédelem hülyeség volna. (Hasonlóképpen: bár a militarista jelszavakat többnyire furcsa emberek adják elő, ebből nem következik, hogy honvédelem nem…..
Mi történik, ha a rendőrök a várakozni tilos tábla és a zebra közé parkolnak, amíg beugranak a Mekibe kajálni, a túlbuzgó polgár pedig rápörög és "intézkedni" próbál. MG sztorija: Alább látható a levél, amit a rendőrségnek küldtem egy tegnap éjszakai…..
Örök besztof problémája a lakosságnak gépjárműve nyugalmi állapotban történő elhelyezése. Egylakónak például évek alatt sikerült belecsúsznia egy speciálisan elfajuló történetbe, ami egy ötezres parkolási bírsággal kezdődött és kisíján emigrációval végződött.…..
Az Úr üzenete is hamarabb odaér Ferrarival, miért ne lehetne árut szállítani Maseratival? Múltkor egy csoffadt Mustangot találtunk a Rotschild előtt, de innen már csak felfelé van, úgyhogy játék! Aki először fotóz rokkant hidrogéncellás/elektromos konceptautót áruszállítás…..
Mint azt bizonyára tudják, a diákmunka a kizsákmányolás egyik kortárs és legális fajtája. A Homár ezért nem egészen érti Attila panaszát - barátnőjét lehúzták 8 rugóra Tesco-pénztárosként -, legalább nem egy bányában kellett kézzel gyöngyöt csiszolnia: A következő…..
Horror és rettenet. Kovács Tamás kétségtelenül Naiv Ügyfél volt, mert nem bogarászta át az apróbetűs részt, amikor a T-mobilnál megkötötte a NET2GB mobilinternet-szerződését. Mondhatni megnyugtatta, hogy a szolgáltató saját hálózatán belül 2048 MB adatforgalmat 5790…..
A GRoby ügyvezetője alant válaszol az egyik üzletükben pénzvisszaadási konfliktusba keveredett vásárlójuknak. Feljelenteni nem fogják, pedig állítóalg a kamerán jobban látszik, amit ő csinált, mint amit a kasszás srác:Sajnálattal olvastam az oldalukon megjelent pg121 nevü…..