Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thomas

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszintén együttérzek mindenkivel, akinek bármi köze is volt a tűzijátékhoz, a bombamestertől vagy kitől elkezdve az összes mindenkiig, aki már két hete építette a kilövőállásokat, a szervezőkkel és persze a nézőkkel, ekkora szopást elképzelni is nehéz, hogy tudniillik a…..
A zugügyvéd különös történetet kapott egy vicces kollégától. A cikázva menekülő lángoló korcs sajátos jogértelmezéssel akár közveszélyt is okozhat: Amikor ügyvédjelöltködtem, a főnököm rámsózott egy ügyet. Egy szerencsétlen öregasszony libáira rendszeresen…..
Thomas 2006.07.28 08:15:13
a gyökerezést vissza is vontam, fáradt voltam és itt hozzászoktam -tékozló homár-os stílushoz aztán mikor visszaolvastam a hozzászólásom már én is éreztem h túl erős, de fáradt is voltam, könnyen felkaptam a vizet stb.. mostantól jobban odafigyelek a stílusomra amikor véleményt alkotok.. köszi h nem vetted magadra és nem ment el ez egy rossz irányba..



a lényeg.

épp az hogy de, a rendőr nem általánosan hívott fel hanem azokra a konkrét állatokra gondolt, ezenkívül tisztába volt azzal is h meg fognak sebesülni, ez a magyarázat a bíróságon sztem nem állná meg a helyét h szted nem fogta át meg h ő nem gondolta komolyan... jó de mivel nincs dátum feltételezem h már létezett az állatkínzás bcs-i tényállás az elkövetéskor..

és ezekre a halvány érvekre támaszkodva te könnyelműen kijelented h van még mit tanulnom, mintha teljesen hülyeséget írtam volna-igen van még mit tanulnom ez tény, mint mindenkinek de a te post-od az mind2en tudjuk h nem erről szólt...

mellesleg mi az hogy idézem:"a kézbesítési vélelem megdöntésére a szabálysértési eljárásban nincsen lehetőség.. - a vélelem pont attól vélelem hogy megdönthető-illetve van a presumptio iuris et de iure -de itt ilyenről szó sem lehet..

lehet h be kéne küldenem egy szabálysértési ügyem bírósági végzését.. :)- végzés ellen fellebbezésnek nincs helye... -sztem biztos van de mivel Közig szabs.elj még nem tanultam ezért ezt nem tudom hehe.

Közismert tény, hogy nincs pénze a rendőrségnek, ezért elavult eszközökkel kénytelenek a bűnt üldözni. A zugügyvéd is találkozott a közelmúltban egy olyan őrszobával, ahol a jegyzőkönyveket kopogós írógéppel vették fel. De a furfangos gazdasági nyomozók segítenek…..
Egy egyszerű, de gyakran alkalmazott rendőrségi trükkel szívatták meg az egyik olvasónkat. Tanúságos történet egy furmányosan bevont jogosítványról. Állítólag 2 honapja létezik egy rendelet, amely szerint megalapozott gyanú eseten a rendőr elveheti a jogosítványt. Engem…..
Lomnici Zoltán ugyan csak a bíróságok és bírói ítéletek kritikáját nem tűri, legutóbbi interjújában azonban olyasmit pendített meg, ami mindannyiunk életét sokkal kellemesebbé és egészségesebbé tehetné, ha hallgatnánk rá. A Legfelsőbb Bíróság elnöke úgy véli,…..
A Zugügyvéd nem hökken meg semmin, vagy mégis? Újabb kedves történettel lepett meg bennünket egy kolléga. Egy létező legenda az igazságszolgáltatás cinizmusának bugyrairól: Kedves Zugügyvéd, Az előzetes letartóztatást, mint a büntető eljárás sikerét biztosító…..