Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arp.

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt már a Bus Driver videómnál is bevallottam, hogy a játék arra kifejezetten alkalmas, hogy a KRESZ-re fittyet hányva csak úgy szórakozottan furikázzunk. Ezt gondolhatta egy úriember is, aki ügyesen feltuningolta a buszát, hogy mások testi épségére nem ügyelve száguldhasson az…..
Árpádnak sikerült valahogy eljutni a nyolcadik pályáig, ahol már kissé félelmetesebb kutyulik vannak, mint a Winthorp's Mansion-ben, vagy akár a Mortyr-ban. Érdemes megfigyelni az életerőt. Ezekkel nem érdemes szarozni ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.11.06 12:55:00
Nos, remélem jövő héten már végre lesz új RPCJS epizód, kicsit gondban vagyok vele. Nem nagyon volt ihletem hozzá, csak a videó végére lesz egy remélem jól sikerült hülyeség. Nehéz bemutatni, mert egyrészt nem játszhatatlan, csak a hülye dolgai teszik bosszantóvá.Winthorp-ot…..
Hála az égnek nem kell többet játszanom ezzel a borzalommal, mert 'Spocc' képes volt végigvinni az egészet és két videóban lezajlik az egész játék. Csodálom kitartását, mert én bár a kiegészítő klip óta továbbjutottam(hajó), rettenetesen meguntam az egészet. Interneten nem…..