Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rio

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
850 000 szavazatot kapott Molnár Andrea a Celeb vagyok, ments ki innen! szerda este véget ért negyedik évadának döntőjében, legalábbis ezt a számot hozta nyilvánosságra az RTL tegnap. A teljes szavazatszám 1 000 046 volt amiből Aleska Diamond 44 000, Baukó Éva pedig 152 000…..
Zsuzsanna fel van háborodva azon, hogy nálunk a borravaló elvárt és kötelező, a külföldieknek meg szinte felszámolják előzetes figyelmeztetés nélkül. Férjének olasz családja előtt égett be a For Sale étteremben, ahol a magyar rendszerhez nem szokott olasz após elfelejtett…..
rio 2009.10.02 17:15:28
@kriszur: Igazad van! Csak egy dolgot felejt el mindenki! Ez a jattnak nevezett penz tobbnyire az uzletvezetot illeti meg, es majd este talan visszakap valamit a felszolgalo. Vagy egyertelmuen szazalekot kell leadnia a tulajnak! Lasd ANNA_KAVEHAZ!!!! Persze hogy felszeretne ezt az osszeget a felszolgalo szamolni a vendegnek!!!
  Az Ingatlanmagazin végigpörgette az Ingatlan.com árait és megnézte, hol vannak a legdrágább négyzetméterárak a városban. Úgy tűnik az évszázados favoritok mellé nem nagyon lehet beférni a top 10-be, bár azért van egy-két utca, amelyre nem számítottam volna. Íme tíz utca…..