Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kompót

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Trading Markets szerint a Samsung arra kényszerült, hogy a kínai kereskedő partnereitől, illetve a vásárlóktól is visszahívja kétajtós, azaz side-by-side hűtőszekrényeit. A globális piacot érintő problémáról van szó, hiszen október tizedike óta, amikor is egy hasonló…..
Kompót 2009.11.06 14:23:16
@Nezumi: Ettől még simán előfordulhat, hogy nem MINDENT kínában gyártanak! Én biztos vagyok benne, hogy a hűtőm nem kínában készült és nekem ez elég.

te írtad, hogy tele vagy samsung cuccokkal! váljék egészségedre! aztán amikor kigyullad a lakás, majd forgathatod a szemeidet!
Kompót 2009.11.06 14:27:29
@kulup: kéne egy használt kisdömper. van?
Kompót 2009.11.06 17:48:32
@Piimpa: Hoppá! egyrészt korrekt, hogy válaszoltak! MÁSRÉSZT MEG NEKEM VOLT IGAZAM! El lehet felejteni az ázsiai szemetet. Hifitoronyban jók, meg walkmanben, de hűtőt vegyen tőlük akinek két anyja van!
Zoltán néhány éve kisebb vagyonért vásárolt magának fess és műszakilag is izgalmas porszívót. Nem kellett volna… De mivel más kárán tanul az okos, ezért azt a tanulságot leszűrheti mindenki, hogy a legcsecsébb terméket se érdemes kipróbálás nélkül, első látásra…..