Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemtom

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hittem, hogy már az összes háborús filmet láttam, de nem, A midwayi csatáról valahogy mindig lemaradtam. Csendes-óceáni hadszíntér, légiháború, a film '76-ban készült, szóval hű de nagy realizmust ne várjunk, viszont Charlton Heston és Henry Fonda miatt mindenképpen…..
Csáp Géza Az év metálja 1. 2006.12.26 10:00:00
Év végefelé az ember óhatatlan késztetést érez arra, hogy mindenféle listákat generáljon, majd ezeket közzétegye, a csépgéza metál szekciója sem maradhat ki ebből az össznépi baromságból, lássuk hát, hogy melyik 5 album került be az év metálja lista első részébe! Stone…..
w A fehér kocka 2006.11.28 03:35:00
A spanyol választási rendszer, és most már az ukrán is, tartalmaz egy lehetőséget azoknak, akik az induló pártok mindegyikét utálják. Mármint azon kívül, hogy otthon maradnak. Ez a fehér kocka: a mindenkinek a kurva anyját. Az „egyiket sem” opció. A votos en blanco…..
A magyar ember foggal tud sört nyitni, a német viszont mindennel. Tényleg mindennel. Gameboy-jal, Elvis-figurával, kenyérrel, mézzel, Tic-Tac dobozzal, mikrofonnal, olajfestménnyel, gyerekszékkel, ukulelével, csocsóasztallal, útlevéllel, puszta kézzel vagy akár a képen látható…..
nemtom 2006.10.25 15:52:29