Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vigyázz az AutóNéro átver

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyílt titok, hogy a használtautó-kereskedők gyakorta tekergetik vissza előszeretetettel az árúsított autók kilométer számlálóját, mert egy keveset futott autót nyilvánvalóan drágábban lehet eladni, mint egy olyat, amit márszéthajtottak. AtoszMester egy volt autójával találta…..
Vigyázz az AutóNéro átver 2009.11.04 11:58:22
sziasztok,

én ritkán kommentelek, mert nem szeretek okoskodni, de ebben a témában most én is érintett vagyok sajnos. (habár nem evvel az autóval szívtam, hanem egy másikkal).
A kereskedő az - AutóNéró volt (kelenföldi telep). Vettem egy Toyotát náluk, szerelővel megnézettem /majd később szakszervízben is, de az már csak a szakvéleményt adta, miután kibontották a motort, mert elsőre nem jöttek rá ők se - tehát hiába kezdtem volna náluk:(

De a lényeg: a motor lényegében úgy lett összetákolva (láncfeszítő helyett valami fémdarab, kiégett motor (olaj nélkül ment), persze valami adalékkal feltöltve, hogy néhány 100km-t még bírjon: magam részéről nem gondoltam, hogy ilyen profin össze lehet valamit ideiglenesen gányolni -most már tudom:(

Én azt gondolom, hogy lehet okoskodni, a kereskedőket mentegetni, de egy biztos: amíg nem lesz néhány nagyon komolyan megbüntetve: pl.: halálos ítéletet visszahozni, majd rajtuk kipróbálni, addig lopni, csalni fog mind.
De nem csak rájuk vonatkozik ez, hanem majd mindenkire aki lop, csal. (Szt Lászlói szigor jó lenne: egy lopás: levágni egy ujjpercet, kettő lopás: kezet, három: fejet... bár ez már nehezen mehetne nekik:)

Viszont nekem most marad az überszívás: ha hivatalosan szakszervízben csináltatnám az autót többe lenne, mint az autó. úgyhogy marad a motorkeresés, és a bizakodás, hogy amit veszek, az még menni fog...

És egy tanács mindenkinek, aki most akar használt autót venni, újrakezdeném én ezt tenném: NE TEGYE! (vagy csak és kizárólag ismerőstől, biztos első tulajtól). Tudom én, hogy lehet szerencséje az embernek, de túl nagy ma Magyarországon a kockázat, mert mindenki (pontosabban: 99.999999%), aki ebben benne van becstelen.) Jó a kisautó, vagy akármi, csak használtat NE!