Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borneo

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Szécsi István / Velvet "Olyan ez a nő, mint egy hirdetőoszlop, amit elvittek innen Budapestről" – mondta Bochkor Gábor Pierce Brosnan feleségéről, Keely Shaye Smithről a Music FM Önindító című műsorában a pénteki Bors szerint. A műsorvezető ezt annak kapcsán említette meg, hogy az ír…..
Borneo 2016.02.12 20:31:23
@Palma de...: Nem lennék annyira büszke arra, hogy nem lát jól a férjed. Szemészet esetleg? :D
Tamás azt állítja, online egyenlegfeltöltés közben hekkelték meg a számláját és szedtek le róla 75 ezer forintot. A kártyaletiltás folyamata az OTP-nél fájdalmasan hosszú ideig tartott, eközben szerinte tovább folyt a hekkelés. Biztos vannak a Homárnál nagyobb kalózok, akik…..
Undorító ennyi hepiend egy kupacban, de ma így alakult, fokozzuk, amíg már fáj. Zolika lakáshitellel próbálkozott, de addig ide-oda tologatták, amíg be nem fenyítette őket PSZÁF+Homár kombóval. Azért a sztorit is lehozzuk, bár egyelőre az intézmény neve nem ismert.Képzeld, már…..
A Homár visszajött az egyhetes, "edzőtábor gyermekekkel" típusú ausztriai álomsnowboardozásról, telve jókedvvel, és mibe akadt azonnal: minden idők legleleplezőbb posztanyagába. Örök hálám J.-nek, aki hihetetlenül becses fotókat készített a Helyen, Ahol Lakat T.…..
Borneo 2008.02.18 13:31:05
Az ország legnagyobb plázájáról kiderült, hogy egy szeméthalom közepén lakik és tömegközlekedéssel nem lehet megközelíteni. Ráadásul a ma 10 órai megnyitót is elhalasztották:Ennyit a nyitásról. Még azt a 20 embert is elküldték aki ott várakozott, hogy csak 13.00.kor…..
Ez mekkora volt már! Stohl Bordás őrnagy Buci András elzakózott élő adásban. A 'lépcsőről szmokingban lazán lesétálás' című műsorszám nem sikerült neki, rendesen hempergőzött is, mint egy felborult katicabogár. Szegény, a lábával mostanában nincs jóban. Ez még mind…..
Borneo 2007.11.11 00:50:44
Kepes most jól megmondta a Tv2-nek, meg odavágott személyesen Bárdos Andrásnak is. Ráadásul a Tv2 Mokka című műsorában, a folyamatosan hárító Jakupcsek Gabriella előtt. Kepes szerint a Tények tényszerűen hazudott, és etikátlanul ferdített az otthonszülés szabályozásával…..
Cogito Az orvos válaszol! 2007.10.25 17:42:00
A teljesség igénye nélkül készültem egy összeállítással, melyben a magyar "orvos válaszol" rovatokat szeretném bemutatni. Miről is szól ez a rovat? Az internet használói közül úgy vélem mindenki ismeri, s elég nagy népszerüséget is élvez, nagyon sok a…..
Borneo 2007.10.26 00:02:06
Mi megmondtuk előre. Sőt még egy pezsgőt is bekészítettünk a hűtőbe, hogy majd halk pukkanás, kristálypoharak csilingelése, meg gyöngyöző nedű. Kár hogy két hete, Havas Henrik kirúgásakor már koccintottunk vele. A Tv2 új tulajdonosai és a másfél hónapja kinevezett…..
Borneo 2007.09.20 01:26:34
Korrektorblog Lókotta 2007.09.16 11:41:00
1977. Vagy 78? 80? Lepukkant kultúrterem. Janó az „Elmegyek, elmegyek”-et kezdte húzni, GGDD AADD, ma is érzem a kezemben azt a három akkordot. Meg látom magam előtt a lókottát, amiből tanultam: Hollerith-kártyákra írtam Rotring csőtollal az akkordokat a ritmusgitárosok…..
Left Dick nem szakítós sztorit, hanem a szakítás irodalomtörténetének háború és békéjét írta meg. Nagyon hosszú, de annál izgalmasabb történet, vicces tördeléssel. Kell ennél jobb felütés? Nem, de én tudom a poént is már. Lány értelmes dumával kidob fiút... chapter…..
Borneo 2007.08.23 00:04:51
biztos olvastátok ti is tótawizé legújabb müvét. ha nem akkor tegyétek ezt most meg mielött tovább olvasnátok ezt a bolggot!szóval ebben a bizonyos cikkben a tóta közli ugyebár egy "betelfonáló"-nak a véleményét, akinek röviden az a véleménye, h Magyarországon minden…..
piroska Főzöcske, de okosan. 2007.08.17 19:24:00
Hát kérem, a következő paragrafust a kormányon levő egyik párt (volt vagy mostani) tisztségviselője (ha jól sejtem) vetette blogposztba. Most mit mondjak. Néha a hajam égnek áll, hogy a 21. században ilyeneket ír egy magát értelmiséginek tartó ember. (Figyelem! Figyelem! Ez a…..
Szuvenírkörkép: bugyi, plattenzee, kitűző.   Fröccsöntött plattenzé, paprikacsomagocska, zenélő betyár, hímzés a tévé tetejére. Mi mindennel kápráztatja el a magyar tenger az idelátogató hanzit. Hanzi hazamegy, Hamburg belvárosában felterítit a tívíje tetejére a…..
Borneo 2007.06.12 20:28:20
Ki ne emlékezne arra, amikor az RTL Klub egész oldalas hirdetésben gratulált Tóth Verának, amiért megnyerte a Megasztárt. Na, már akkor lehetett tudni, hogy van valaki az RTL-nél, aki nagyon szereti, ha van zsűri, meg ifjú tehetségek tűnnek fel, és egyébként is könnyes szemmel…..