Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Politiek incorrect

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eddigi bejegyzésekben igyekeztem bemutatni, hogyan szerezhetne a Fidesz kétharmadot, beszéltünk arról, hogy önmagában egy ilyen többség antidemokratikus és/vagy veszélyes-e. A következőkben – még mindig ezen első forgatókönyvnél maradva - arra a kérdésre keresem a…..
Politiek incorrect 2009.11.04 11:34:08
@Szavics: Esti BL meccsek eredményei? Szombati lottószámok? Na kb ilyen szinten nem lehet fogalmad a dolgokról.

10 évente választások ... Ember, ennyire nem kéne a KlubRádió agyatlanságait visszhangozni. 40%-os küszöb :))) Ideküldtek minden rettegőt ma?

Amennyiben Orbánék a 2/3-al nem élnek hanem visszaélnek, akkor ugyanoda fog jutni mind a párt mind ő is ahová az MSZP és Gyurcsány.
Politiek incorrect 2009.11.04 11:42:09
@Szavics: Jogos. Eggyel fentebbi kolléga.
Politiek incorrect 2009.11.04 11:03:16
@Ainult Mina: Érdekes ezek a jövőt látó hsz-ek egyes, nem lehet más szót használni szinte rettegő emberektől. Azért az valahol elképesztő 7 és fél év baloldali kormányzás után, hogy a jobboldal jövőbeli kormányzása miatt emberek már rettegnek. Engedjük meg már, hogy adunk bizalmat az ellenzéknek, hogy megmutassa mire képes. Aki meg jön a királyság dumával, engedtessék meg nekem de nem lehet komolyan venni. A kétharmad felelősség is egyben. Nagyon jól is ki lehet használni, amennyiben a kormányzat felelősen viselkedik.