Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Strugamanó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az anya és gyermeke közötti kommunikáció messzebbre mutat a verbális eszközök használatánál, hiszen már a gyerek sírásából is tudja az édesanyja, hogy mit is akar jelezni neki a baba. Nsocsi újabb levelében egy forradalmian új módszerre hívja fel figyelmünket, ami a…..
Strugamanó 2009.11.04 13:18:34
@gorillka:

Nem szűrök le semmit abból, amit leírtál az életetekről. Teljesen normálisnak hangzik, remélem, hogy szépen éltek, nyilván Te is tudod, hogy nem ilyesmire céloztam.

Én pontosan arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy a "leszűrés" mint olyan igazságtalan, demagóg és durva.

A kérdésed jogos, engem is érdekelne, hogy születtek-e már vizsgálatok a módszer hosszútávú hatásairól, szerintem kérdezd meg Zentai Katalintól.
Strugamanó 2009.11.04 13:38:53
@Betteli:

A Helen Doron gyerekangolt én nem ismerem, de ezért nem is mondok véleményt róla. Te a babajelelést nem ismered, de azért véleményezed. Nekem ez nem tetszik.

Egyébként szerintem unatkozó szülők mindenhol vannak. Jó esetben egy babajelelő tanfolyamon, ahol esetleg megtanulnak valami jót. Ha mást nem, például mondókákat, versikéket. Sajnos nem mindenki eleve tehetséges szülő, de pl. az ilyen tanfolyamok segíthetnek nekik, nem? Hiszen ha nem ott lennének, akkor esetleg egy plázában unatkoznának, maguk után hurcibálva a gyereket.

Kati (Zentai Katalin) pedig valószínűleg el tudná Neked mondani, hogy hány unatkozó szülő van tanfolyamon. (Nem hiszem, hogy sok.)
Strugamanó 2009.11.04 13:47:42
@Dezsőjóska:

Szia! Én most épp munkaidőben netezek és szólogatok hozzá (fúj-fúj!). Gondolom, ezzel többen így vagyunk. Lehet, hogy Kati most nincs netközelben.

Én ismerem őt, és tudom, hogy fog válaszolni a kérdésekre, hiszen írta is. Nem igazán értem, miért kell rögtön rosszindulatúan feltételezni bármit is? Ti. hogy reklámozott aztán lelépett. Nincs mindenki folyamatosan netközelben!