Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NogradiLaszlo

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy az borítékolható volt, az Évértékelő poszt indiaikkal és egyéb nációkkal foglalkozó része kicsapott pár biztosítékot. (Aaaaaannyira sajnálom, de téééényleg! :)) A hatást fokozta, hogy a Határátkelő blog is megkeresett, hogy lehozná az írást, így aztán a dolog kikerült az ismerősi körből…..
Burger Blog BpBurger (57) - W35 2013.06.12 06:00:00
Itt az ideje, hogy bemutassunk pár frissen nyílt helyet, ezek közül az első a Wesselényi utcában lévő frappáns nevű W35, ahová egy hétköznapon, ebédidőben látogattunk el. A kínálat a tex-mex vonalat erősíti, pár hamburger, quesa, burrito, chili, meg jalapeno poppers, ami…..
NogradiLaszlo 2013.08.07 10:32:24
@Katamori: Rengeteg a Ferencesek utcájában, Étkező a Királyon és asszem az Addo a Kossuth téren. Bár ott jelenleg csirkeburger van csak. Na most ezek egyike sem az olcsó kategóriás gyíkhúsos verzió, de jó a konyhájuk. Ajánlom még figyelmedbe a MadeInPécs városi hamburgertesztjét, pár hónapja egész jól feltérképezték Pécset. Keress rá!
Megígérem, hogy nem fogok az összes reggeli vizelés közbeni gondolatomról beszámolni nektek e hasábokon, de ezzel a maival hadd tegyek kivételt...
NogradiLaszlo 2013.06.29 22:37:34
A rácsodálkozós kiscsaj tényleg mindenre azt mondta, hogy müttö.
Mert ez volt a neve is, mint kiderült némi guglizás árán.
Itt vannak a részek:
yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/mytto_ja_vuodenajat_53849.html#media=53852

De ha legközelebbi is rácsodálkozol valamire, ajánlom a saját kedvencemet, a "mi van, ha nem is létezik semmi, csak én gondolom azt" címűt. Egy fél napot el lehet vele agyalni :)
Óriási hírem van, végre megtaláltam, amit már annyi ideje kerestem: az ideális közlekedési eszközt Dohába. Egy motort, amin van légkondi! (Nem röhög!!! Ez itt a sivatag, vazze, az az 50+ fok nyáron nem viccel.) Tehát igen, létezik ilyen fura szerzet, a Tovább-ra kattintva képeket is mutatok róla...
Távol a fikától Fogam fehérje 2009.11.27 19:34:00
27/11/09 – Jacksonville, FL - T-minus 37 days Úgy döntöttem, kimutatom. És ahhoz, hogy ezt megtehessem, az elhatározáson kívül mindössze a fogaim eredeti színére volt szükségem, ezért felmentem a tizenkettedik szintre, a Spaba és - híven ahhoz az elhatározásomhoz, hogy a bónuszpénzeimet mindig…..
03/11/09 – Nassau, BS Azért a tegnapi post ellenére történnek itt csodálatos dolgok is velem - ha van igazán komoly bűne az itteni kicsinyes lúzercsordának, az éppen az, ha miattuk felejtek el írni Nektek ezekről a szép dolgokról. :)..