Regisztráció Blogot indítok
Adatok
h.lolo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Először a legfontosabb! Beszéltem ma a minisztérium képviselőjével aki az alábbiakat mondta: 1.) A rendelet a kérelem beadására adta a 2009.12.15.-i határidőt, és az ez évben elmaradt bérre reagál. Igazgatási, pénzügyi okok érdekében él a rendelet 2010. elejéig és…..
h.lolo 2009.12.28 21:48:51
@jutka38: Mikor adtad be a felmondásodat?mi is felmondtunk dec.31-ével a mult héten elkültük faxon meg levélben is de még nem kaptunk semit!Megkaptál minden papirt?Mi eddig kitartotunk de a családunk fontosab mint ök sajnos enyi volt.MINDENKINEK BOLDOG UJ ÉVET KIVÁNOK jovolt veletek dolgozni.
h.lolo 2009.12.28 22:28:58
@bmarcsi szhely: Én is szerencséseb uj évet kivánok neked meg sok kitartást de hogy medig birod nem tudom.Hidd el énis sajnálom de ennyi volt ebböl az egészböl ennyi elég volt.
h.lolo 2009.12.28 22:33:53
@dolgózna: Szerintem sokan azért mondtak fel mert ha fizetést nem kapnak legaláb munkanélkülit kapunk.
Tegnap a Horvátországi Magyar Református Keresztyén Egyháznál felmerült ügyekben Egyházi Bíróság döntött. A döntéseket elküldték, melyeket természetesen felteszek ide.Néhány dolgot - bár többször beszéltünk már róla - tisztáznék ezzel kapcsolatban:A Horvátországi…..
A Bea válaszolt egy hozzászólásra. Úgy gondolom ez megér egy új bejegyzést:" Valóban, sajnos a Mi türelmünket is kikezdte már a dolog. Valójában az elmúlt kb. 2 hónapban, mint hamupipőke, már kitakarítottuk a házat, megvarrtuk a mostohanővérkék báli ruháját,…..
 Kedves Kollégák!Ahogyan ígértem, ma beszéltem a Pénzügyminisztériummal. Azt a választ kaptam, hogy a Mák azért nem intézkedett még, mert a kabinetülés eredményéről hivatalosan elkészült írásos jelentést még nem kapták meg.Sajnos, mint tapasztaltuk, Pécsre az 1862-ben…..