Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Teamchee

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van úgy, hogy jobb menned. Átlépned a küszöböt, s se szó, se beszéd, Magad mögött hagynod, aki szeret.   Nem mondom, hogy könnyű. Egyáltalán nem. Beléd ég az arc, a könnyek - az egész a részed lesz. De érte kell, hogy megtedd. Azért, aki ott zokog benn.   Mikor…..
Csak egy ölelésre vágyom. Egy olyan percre, amikor a Mutatók megállnak az órákon S mindenki feláll az asztal mellől, Mély levegőt véve a másikra pillant – - Itt vagy? De jó, hogy látlak! S mosolyognának. Sehol a néma Monotonság, sehol a falak.   Csak egy…..
Egy képzeletbeli dobozba Raktam mindent, amit neked adtam: Egy korty vizet, egy fájdalomcsillapítóval Egy hajnali autózást, nyolc verset, amiben nyomod van Néhány sms-t és 13 napot, amikor rád gondoltam. Ezt mind neked, csak neked adtam. És te? Te cserébe mit adsz?  ..
Teamchee 2010.02.24 21:20:47
=)
Vonattal utaztam. A peronon még fáztam, De felmelegedett lelkem a kabin Fűtött, meleg sarkában. Gondolatok zakatoltak versenyt A kerekekkel, melyek jegesen szikrázva A síneken siklottak. Elmerültem a tovarohanó havas tájban, A háborítatlan, nyomoktól mentes, Fehér…..
Versek - Nektek Próbálkozások 2010.01.25 22:34:00
  Talán igaz, talán nem. Mikor összeszidni akarlak is, Leginkább csak mentegetlek. Még magad előtt is. Minden mondatomból sugárzik: Nem baj, fiú, kiheverlek. Ne aggódj, megleszek nélküled. Talán igaz, talán nem. Én próbálkozok, láthatod, elhiheted. Néznélek…..
Versek - Nektek Szalagavatóra 2009.11.03 16:41:10
Egymásra nézve, talán először érezzük Mindnyájan: igen, ez egy olyan pillanat. Olyan mikor, nem számít az, hogy Mennyi mindent másképp látunk, A lényeg, hogy itt együtt állunk - S osztállyá váltunk az elmúlt öt év alatt. Intsünk hát búcsút az elmúlt éveknek, S…..