Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WintersHun

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kis segítéség, akik nem igen boldogulnak a játék indítással!Gond van a billentyű és az egér írányítással?Erra csak annyi a megoldás, hogy ami a crack mappában van mindent át kell másolni kivéve a rld-bbc2.exe filet nem kell.Ezekről lenne szó.(Ezeket át kell másolni, ahova…..
Amióta megjelent, azon gondolkozom, hogyan fogom ezt begyűrni a nadrágomba, az Ohnodoom azonban megoldotta helyettem a problémát. Remélem tényleg kiadnak egy ilyen borzalmat, mert akkor kettőt kérek: Bónusz kérdés: hogyan fogunk leülni ebben a buszon?..
WintersHun 2010.02.11 20:11:51
Ráadásul nemcsak a saját elemeit meríti bőszen, állítólag az új driverfrissítés óta (Wireless Keyboard Update 2.0) a Bluetooth-os billentyűzetet is kellemetlen helyzetbe hozza. Az Apple hivatalos fórumain többen is jelezték, hogy hetente kell cserélniük az elemeket a…..
Erőteljes, letisztult grafikai és nyelvi eszközökkel operáló szlogent fotózott Mtibee a kies Pest megyei településen. Itt minden kommentár szószátyárkodásnak tűnhet, úgyhogy íme a levél: Minap jöttem hazafelé, és már épp készültem elküldeni a klozet szót a 17634-re,…..
WintersHun 2009.11.03 20:43:32