Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ShRüikan

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dél-texasi Corpus Christi város bírósága többrendbeli rongálásért és marihuána birtoklásáért nyolc év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a 18 éves Sebastian Perez-t. A fiúra huszonöt festékszóróval elkövetett esetet bizonyítottak rá, amivel a rendőrség szerint…..
Minden graffitiről szóló újságcikkben, TV-riportban vagy a graffitis van megszólaltatva, vagy az irodában ücsörgő aktivista, mozgalomvezető, politikus. Az utcán a graffitisek ellen dolgozó rendőrök valahogy mindig kimaradnak a szórásból, pedig érdekes lehet, hogy ők, akiknek a…..
ShRüikan 2009.11.16 18:05:12
A 19 éves Daniel Rothero-t kilenc hónap börtönbüntetésre ítéltek, amiért részese volt a csoportosan elkövetett rongálásnak, melynek eredménye 100 000 angol font kár volt a surrey-i, hampshire-i, berkshire-i, dorseti, buckinghamshire-i, és dél-londoni vasútvonalakon 2006 januárja,…..
Azt vettem észre, hogy a nagyobb nyilvánosságot kapott blogpostokban miután a nagyja kianyázta magát, elindul egy értelmesebb beszélgetés a türelmesebbek között, hogy végülis lehet-e művészetnek nevezni a graffitit, mely részét, és mi alapján? Mostantól ennek egy állandó…..