Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bogyesz!

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz elnökének évértékelő beszédét bizonyára sokan írják majd le  lelkesen  jövőképet kínáló (itt talán elhangzik a szép magyar vízió szó is), emelkedett, pozitív üzenetek tartalmazó szónoklatnak, míg mások, kevésbé lelkesen, csapnivaló beszédről…..
Bogyesz! 2010.02.05 23:24:13
@tengier: nem végeztem termékfejlesztő szakirányon, fogorvos vagyok :)
Bogyesz! 2010.02.06 00:05:25
@tengier: Mérhetetlen gőgödben eleve meggyőzhetetlennek és megcáfolhatatlannak tartod magad. Ezért soha nem tudsz vitatkozni, csak kizárólag agitálni, földbe döngölni, megsemmisíteni. Semmi késztetésed nincs arra, hogy elgondolkozz mások érvein, vagy egyenrangú partnernek tekints másokat. Érvelni nemigen szoktál, nagy a kockázat, hogy visszaválaszolnak. Általában érvelést meghallgatni sem vagy hajlandó.
Ezzel a módszerrel azután minden vita kizárható, hiszen a bírálatra, miszerint kétszer kettő nem öt, hanem négy, soha nincs érdemi reagálás, hanem csak harsány ismétlése a kétszer kettő ötnek. Érvek helyett jelzőket használsz. Na, szevasz!
Kicsit zavarban vagyok, hogy italozási szokásai ürügyén foglalkozunk egy ilyen nagysággal, de ennek okát végső soron maga szolgáltatta, hiszen nem elég, hogy ivott, mint a kefekötő, még direkte rá is játszott. Akárhogyis, e sorozatból nem maradhat ki a jó öreg Sir Winston…..
Bogyesz! 2010.01.20 20:04:49
Közismert és jól dokumentált Churchill közeli kapcsolata az alkohollal. Indiai és dél-afrikai szolgálata idején vált szokásává, hogy a fertőző betegségek megelőzésére ivóvizéhez egy kevés whiskyt adott. Erről azt mondta: „kitartó szorgalommal megtanultam szeretni”. Élete nagy részében közel napi rendszerességgel ivott alkoholt, étkezés előtt, alatt és után. William Manchester The Last Lion (Az utolsó oroszlán) című könyve szerint kedvenc whiskyje a vörös címkés Johnnie Walker volt. Kedvelte ezen kívül a pezsgőt, a konyakot és a jó borokat. Mindazonáltal egybehangzó vélemények szerint nem volt alkoholista (még ha – a látszatra rájátszva – előszeretettel erősítette is nagyivó hírnevét). A Churchill Központ szerint 1936-ban fogadást kötött, hogy egy évig nem iszik töményet, amit meg is nyert. Patrick Buchan-Hepburn, egyik személyi titkára szerint „Valamiféle színes vizet kortyolgatott egész nap, reggeltől késő estig: éppen csak egy gyűszűnyi vizet adott hozzá.” Ezzel egybehangzóan nyilatkozott David Hunt, aki szintén személyi titkára volt egy ideig: „Whiskyt ivott szódával, de az az ital nem sok whiskyt látott.
Az eredeti vicces parbeszed pedig igy hangzott:
Braddock: "Winston, you are drunk, and what's more you are disgustingly drunk."
Churchill: "Bessie, my dear, you are ugly, and what's more, you are disgustingly ugly. But tomorrow I shall be sober and you will still be disgustingly ugly.
A sokkreklám nem újkeletű reklámtechnika. A befogadók ingerküszöbének emelkedésével egyre gyakrabban nyúlnak hozzá a hirdetők, különösen, ha úgy érzik, az az üzenet, amit át szeretnének adni elég fontos ahhoz, hogy ellensúlyozza a sokkolás esetleges negatív hatásait.…..
Bogyesz! 2010.01.13 12:56:08
www.youtube.com/watch?v=EUQo3m3tGB0

Cancer Research UK uj TV reklamja az Egyesult Kiralysagban. Erdemes megnezni. Van mit tanulni otthon!
Bogyesz! 2010.01.13 13:58:59
www.youtube.com/watch?v=EUQo3m3tGB0

A Cancer Research UK uj TV reklamja az Egyesult Kiralysagban.
Erdemes megnezni. Volna mit tanulni!