Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mikozsolt

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nevem Csábitó Lacó A szerelem örök téma én sem tudom elkerülni, hogy ne írjak róla, hiszen minden ember szívében él a vágy a boldogság és szerelem után. Az irodalomban oly gyönyörű gondolatokat találunk e témában, de versek formájában is csodálatos…..
  Melyik volt az utolsó, olcsó BMW? Az Isetta vagy a 315-ös? Tudni akarja, milyen rendszerellenesnek lenni 2009-ben? Üljön be egy egyes kupéba. Vélemények az azonos című írásunkról...
mikozsolt 2009.11.04 19:49:14
@Heckantrieb: Ott te sügér, ahol az egy év a kettőhöz. először olvass te szellemi fogyatékos
mikozsolt 2009.11.04 20:57:04
@Kacorka: melyikekre? Román-szlovák-cseh-osztrák-volt jugoszlávia
mi az, ha nem lopás?
Tegyük fel, szerzel egy darabka földet magadnak. Oda aztán beszivárognak mindenféle emberek, aztán egy másik darabka föld tulajdonosa azt mondja, holnaptól a földet egy része a övék
mit lépnél erre?
Vagy holnap követelném rajtad a pénztárcád tartalmának 60 %-át, mert valaha az az én pénzem volt
Trianonkor sok olyan területet elcsatoltak, ami teljesen színmagyarlakta volt. az nem volt baj,
Ezek a területek erőszakos betelepítés álltal azután a bitorló ország népével népesült be, és az évszázadok óta ott lakott embereket máshová szállították
Az nem baj?
Egész európában csak itthon kell szégyenleni multunkat, tagadni magyarságunkat, és mindenáron angol-német.francia lenni
Legyen globalizáció, de őrizzük meg nemzeti tudatunkat, mert különben nem vagyunk emberek
Németország egyesítésekor nem háborgott európa, pedig ők voltak a világháborúk mirobbantói
Legalább tiszteljünk őseinket
Ami a tatár-török-osztrák-orosz hordáknak nem sikerült ezer év alatt, az sikerült ennek a "demokratikus államnak2 20 év alatt.
Moderáljanak ki, ez megoldás, ettől elmúlik minden
Amúgy ez a topic a cikkről szól, és a cikkben elhangzottakra reagálunk
Te a bömösre, és a sültcsirkére
mi ebben a baj?
mikozsolt 2009.11.04 22:36:04
@Shadowbull: Azért a Honfoglalást ne keverjük össze a Trianoni békediktátummal, mert az utóbbiból profitáló népek, illetve nemzetállamai a kanyarban sem voltak
@Heckantrieb: Megírtam, hogy 2 éves coupe nem volt az internetes piacon eladó, ezért párhuzamot vontam egy hasonló árkategóriájú, ötajtós modellel először, mivelhogy a kettőnek az értékvesztése körülbelül ugyanannyi, hacsak a coupeje nem nagyobb. Sikerült felfogni?
Amúgy amit én hoztam fel példának, az egy egyéves coupe, ami a xenon és a idrive mellet m-packot is magáénak mondhatott, úgyhogy valószínű az ára is magasabb volt, mint a fenti példának.
Mivelhogy egy éves korára elvesztette az értékének több mint 30 %-át(mielőtt vernéd a tam-tamot ész nélkül, mégegyszer felvilágosítalak, hogy m-packos, ami 1 milka körül van, ha jól emlékszem a konfigurátorban), ezért a második évben elképzelhető. hogy elveszít még 30 %-ot.
Nem biztos, de elképzelhető, mert nem az elsső, hanem az első 3-4 évben drasztikus az értékvesztés te sülttök
De hogy Neked legyen igazad, és megnyugodjon a gyermeteg, visszamaradott kicsi lelked, akkor megveszem 3 évesen 4 milkáért, jó? így megfelel, vagy esetleg az ára akkor is minimum 6 millió lesz, vagy esetleg 15 millió, mert te a kis buta fejeddel kitaláltad?