Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zöldfül 2009

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen egy önellentmondásos polgármestert ki látott már? Még Oszinál (Molnár Oszkár) is viccesebbeket tud mondani! Ezt az állandó torokköszörülést is megmagyarázhatná már valaki: ennyiszer teszik oda a bökőt maffiózók? Mert akkor szóljon nekünk polgármester úr, megvédjük.…..
Zöldfül 2009 2010.05.09 06:42:17
A Kecskeméthy "úr" egy műsoron belül is összevissza beszél. Beruházást sürget, de a végén mosolyogva az új kormányzatnak üzen, hogy vásárolja vissza a területet s maradjon így minden... Most akkor kell a kaszinó, vagy vásárolják vissza? Talán ezen van a hangsúly.... Mindegy, hogyan, de a tulajdonos busás haszonhoz jusson.... Aki ismerős a környéken, az tudja, hol van Fóton a Fáy Présház. Városszerte beszélik Keszin, hogy az ügylet Winkler és Kecskeméthy "urak" között itt jött létre. "Hőn szeretett, mélyen tisztel, nagyra becsült, kiváló" (itt a videón mindenki láthatja, milyen...) polgármesterünk 30 milliót kapott; végül is nem nagy összeg, két Nokiás doboz... A terület értékéhez, és a várható haszonhoz képest aprópénz.... Megvették őt kilóra, ezt az aprópénzt kell most megszolgálnia. Mert sokkal fontosabb ez a két saját zsebbe vándorolt Nokia, mint az, hogy milliárdos kártérítést hoz a városra. S az a lakosságot sújtja, mert a kártérítést valahonnan el kell vonni, amit a városra lehetne fordítani.... Ám ugye a legfontosabb a saját zseb megtöltése... Némi rendőrségi vizsgálatot ez a két Nokia is megérne...
S emleget iskolát, óvodát... Hát... Arra a pénzt nem innen kellene előteremteni; hanem a lakóparkok létesítésekor a beruházónak ezt elő kellett volna írni, illetve akkora összeget kérni, amiből az intézmények létesíthetők. (meglepódve tapasztalták, hogy az új beköltözők kérik a beígért iskolát, óvodát... mert a beruházók lakást építettek és nem öregek otthonát) Na persze, akkor ott nem röpködtek volna a Nokiák... Hát erről van szó!!! Amiért feneketlen zsebű a polgármesterünk, meg még néhány vezető, azért a város szívjon? Minden érték pusztuljon??? A kilátások nem rózsásak. Erősnek érzik magukat, mert az új képviselő az eddigi alpolgármester, akinek a filozófiája: ha kivágunk néhány fát, majd ültet valaki helyette mást... Nehogy már néhány védettnek mondott állat legyen akadály... Sajnos ennek szellemében cselekszik. És hangoztatja is!!!! Hát ilyen városvezetést akarunk????????????
Kicsit átveszem Erictől a bulvártémát, mert ezt már nem tudom szó és röhögés nélkül megállni. Hazánk egyik legnagyobb celebjének kikiáltott idiótája nem csak szerintem és néhány (száz)ezer elégedetelenkedő (=igényes) szerint egy rusnya, igénytelen rém, ezt ma megkapta az…..
A GKI Gazdaságkutató Zrt. a Közbeszerzések Tanácsa (KT) megbízásából elemzést készített a hazai közbeszerzések területén tapasztalható korrupcióról. A tanulmány lényege itt elolvasható, a lényeges pontjai a következők: - a korrupció kezdeményezői az esetek 70…..
Zöldfül 2009 2009.11.07 18:23:00
@Horizont:
Hm...más témában (Dunakeszi tőzegtó) talán meg kéne keresni Dr Vas Jánost, aki a Duna-Ipoly Nemzeti Park igazgatójaként a védett területről bebizonyítja, hogy nem védett...(PONTATLAN TÉRKÉP... ÉS KIMEGY A DELIKVENS LAKÁSÁRA EGYEZTETNI... TUDJÁTOK, ÍGY MEGY A HIVATALOK ÜGYINTÉZÉSE...) A Tisztelet Társaság képviselőjeként MDF-es honatya... Persze, nem korrupció... csupa szívjóság... és csak bizonyos alkotmányos költségeket vett át... Röhej.
Zöldfül 2009 2009.11.08 14:10:10
@Talon Karrde:
Bár tudnám, hogy erről miért nem írnak....
Viszont, mivel Magyarországon minden békafaj védett, eszembe jut a természetvédelem alapvicce:
A tolókocsis béka bemegy az étterembe, s odaszól az egyik vendégnek: ízlik b.meg???
Dunakeszin van valami, ami különleges. Egy "láthatatlan" láp. A madaras bolt üzleti érdeke tette azzá, mert ugye pénz beszél, a fák, bokrok, bogarak, madarak meg olyan idejétmúlt izék. A Dunakeszi-tőzegtavakat Újpest északi határában találjuk, a Dunakeszi-alsó…..
Zöldfül 2009 2009.11.07 18:08:37
@Doña ¡Cara(mba)!:
Na jóóóóó... most az egyster megbocsátok.....
A könyv, amire gondolsz, talán a Védett férfiak. Merle-t én is nagyon szeretem; nem is tudom miért jutott eszembe a másik cím: Állati elmék....
Zöldfül 2009 2009.11.07 18:11:51
@Flames:
Üdv Neked!
Nem arról a területről van szó (egyelőre... Egyelőre???)hanem a tó déli végétől a körgyűrű felé eső területről, meg az Auchan melletti területről. Meg az Óceán-árok áthelyezéséről.....egyelőre... de minden kajálás után egy idővel ujra éhes... az ember. Hát még az Auchan?
Zöldfül 2009 2009.11.07 18:13:30
@Doña ¡Cara(mba)!:
szóval pécsi vagy.. ott végeztem a Pollackon...valamikor anno...mint épületgépész.