Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shegiz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Óratekerők 2011.12.07 08:47:00
Mit lehet tenni, ha kiderül a nem valós kilométeróra-állás? Van esélyünk arra, hogy kiderüljön az igazság? A jogszabályok és a törvények az egyik oldalon, a gyakorlat és valóság a másikon.Mai cikkünk blogposztja. ..
Olaszországban volt a magyar láncnélküli kerékpár világpremierje a hét végén. A Schwinn-Csepel a padovai bringavásáron mutatta be a Stringbike-ot, és az azonnal bekerült a világ műszaki sajtójába. A magyar találmány a merevlemez-meghajtók mechanikájától…..
Kambodzsa projekt Születésnapomra 2010.09.14 20:43:57
16 éves csajok szoktak úgy bloggolni, hogy "Na, ma sem történt semmi érdekes", itt most nem ez a helyzet, de túl sok fontos mégsem esett. Megkaptam a banktól a pénzfelvevős kártyámat, amivel valszeg semmi mást nem tudok majd csinálni, mint ami a nevéből következik, de még…..
Európában szokatlan, nem kapható gyümölcs a Dragon Fruit. A tavalyi utazásunk során találkoztunk vele és nagyon megtetszett a bizarr kinézete, színei. Mint nemrég megtudtam, egy kaktusz gyümölcse és hivatalos magyar neve kaktuszgyümölcs. Valszeg nem hoz bő termést, mert elég…..
 Csak, hogy kicsit szinesitsem a Boca eddigi leirasait, en is irok par dolgot.A megerkezes valoban eleg eles valtas volt az otthoni viszonyokhoz kepest. Kijonni a repuloterrol, olyan volt, mintha egy uszodaba leptunk volna. A jo kis meleg azonnal feledtette velem a tenyt, hogy hulla faradt…..
Kambodzsa projekt Thaifoldet eres 2009.12.13 09:00:36
Leszalltunk Bangkokban egy unalmas repules utan. Nekem vegig volt egy alap fejfajasom az alacsonyan tartott legnyomas miatt amit allitolag azert alkalmaznak h kevesbe stresszeljek az embert. Engem kifejezetten stresszelt az allapotom. 2x volt kimutathato mennyisegben kaja, ez eppen eleg volt arra h…..
Tovább folytatódik a Magyar Oktatási Intézettel kapcsolatos eszmecsre. Dzsúúúsz lesz, azt megígérhetem.Sziasztok.Azért írok egy mailt, mert már majdnem egy éve a Magyar OktatásiIntézetnél dolgozok, és szeretnék helyretenni pár dolgot, melybe azálláskereső kisasszonyok és urak…..