Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tril

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekszoba Borkoszorú 2010.12.07 12:18:00
Ha nem is borból, de legalábbis borosüveg dugókból készült koszorút mutatok ma. Mert mi mást is kezdhetnénk felhalmozódott dugóinkkal, amiket tavaly szilveszter óta gyűjtögetünk? Természetesen karácsonyi koszorút készítünk belőle. Lehetne ebből közös családi móka, hogy a…..
Bevallom őszintén, a ducduc emeletes ágya szívemhez közelebb állt, mint ez a Zaphodbb kollegina jóvoltából a képen látható - egyébként igazán mutatós - galéria. A lépcső alápolcozása például kifejezetten remek ötlet, jöhet. Való igaz az is, hogy rengeteg helyet lehet nyerni…..
Amikor a nem teljesen komplett öcsém hazaállított Amerikából ezzel a plüssel, még nem hittem, hogy ilyen mértékű addikció lesz belőle – felnőtt fronton. Persze, mire is számíthattam volna, hiszen hozott már pólót is nekem, de még milyet.De ez a puha egyszemű, név szerint…..
tril 2009.12.10 18:55:03
Az csak természetes, hogy mióta LEGO van a világon, azóta szeretik a kisfiúk és a kislányok is nagy többségükben. Gyerekkoromban nem múlhatott el ünnep anélkül, hogy a bátyám ne kapott volna egy rakat LEGO-t, és ő is pontosan ugyanezt teszi most a saját fiával is. Így rögtön…..
Gyerekszoba Tündérlakta házak 2009.11.10 09:47:00
Emlékeztek még a kerti manó-ajtós posztra? Sok Olvasónknak tetszett az ötlet, hogy egy-két álajtócskát elrejtve a kertben mesevilággá tehető a való világ is. Mivel a nyárnak vége, és nemsoká már inkább a szobában múlatjuk majd az időnket, a kerti manók helyett most a…..
A Krooom színes, hullámpapírból készült gyerekbútorai látványosak, bármilyen gyerekszobát iziben feldobnak, ráadásul az így megvédett környezettől is jelest kapnak. A gyártó által jelenleg még szabadalmaztatás alatt álló, különleges technikával készült ülőcék,…..