Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DKK

12 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Müller Tamásék fogták magukat, és indítottak egy miniprojektet Kickstarteren. A LapTape egy olyan laptoptartó, melyet abban a helyzetben tudunk használni, amikor a kanapén feküdve felhúzott lábbal támasztjuk meg a laptopot vagy táblagépet.  Minden jó startup olyan szerintem, ami…..
First Down Super Bowl esélyek 2009.11.18 09:53:00
Túl a szezon derekán lassan eljátszadozhatunk a gondolattal, ki juthat el az NFL-nek nevezett kis kirándulás legvégéig, egyszerűbben, melyik csapat nyerheti meg az idén (na jó, jövőre) a Super Bowl-t.Fölösleges komolyan vennünk az erről alkotott televíziós szakkommentátori…..
First Down A nap kérdése 2009.11.17 07:30:00
Ha van az amerikai fociban unnecessary roughness, akkor minden más kontakt necessary roughness?Haha...Gondolom azért Roger Goodell nem erre alapozza az amerikai anyukáknak szóló, általános iskolás, utánpótlás toborzó kampányt, és egyéb PR akciókat...I'm sorry Ma'm...it's…..
First Down Jó reggelt Cincinnati! 2009.11.16 11:28:00
Ébresztő uraim! Végre van csapatunk?Tegnap este nem kellett sokat gondolkodnom rajta, hogy melyik meccs kerüljön képernyőre otthon. Bár a Sport TV által közvetített Jets-Jaguars az eredményt és statisztikákat nézve fordulatosabb lehetett, mégis a Bengals-Steelers érdekelt…..
A csütörtöki Bears-49ers meccs értékelésénél kissé árnyékot vet az érékítéletemre, hogy egy komolyabb összeget sikerült buknom ezen...nem baj, ezen még túllépünk valahogy. Nem csak ez mondatja velem, hogy az a tény, hogy a medvéknél évek óta képtelenség egy…..
Az egyszeri blogíró rákattint első kommentelője nevére, hogy megnézze ki is ő, mi is ő, és mit talál? Egy sajátjához hasonló blog kezdeményezést.Álljon hát itt kollegalitásból a szomszéd blogjának címe is: gridiron.blog.hu(A szomszédi viszonyról még annyit, hogy…..
Csak kíváncsiságból végigfutottam az NFL két veretlen csapatának (New Orleans Saints, Indianapolos Colts) menetrendjét, hogy megnézzem meddig tartható fenn ez a mérleg.Egyébként erős volt a gyanúm, hogy ezen a héten az Indianapolis elhasal, nagyon kellett volna a Houstonnak az a…..
Hú, de mennek ezek az állatos címek...Most olvasom csak, hogy...:Tony Dungy says Michael Vick could potentially wind up in Buffalo, which he says previously discussed signing the quarterback                          …..
First Down Csorba csőrű sasok 2009.11.10 12:30:00
Végignéztem egy gyors kereséssel, hogy ki, mit írogat mostanában NFL témában itt a blog.hu-n és találtam egy érdekességet. A philly.blog.hu egy kizárólag Philadelphia Eagles-el foglalkozó kis rajongói csoportosulásnak tűnik, szerzője gyakran mélyen elemezve taglalja a…..
Nem értem...miért rúgunk FG-t 4:27-tel a vége előtt, ha nincs több időkérésünk és egy Dallas Offense-t kell megállítanimiért fogy el a tudomány, ha egy yardot kell haladnimiért tud Austin labdát kapni 3 védő közöttmiért nem hívtunk több trükkös playtmiért kellett megint…..
DKK 2009.11.09 17:23:44
Üdv!

Csak csendben merem mondani, nehogy az itt lakozó vérmes Eagles drukkerek lehurrogjanak... :-)

Az egy yardnál történő "tudományelfogyás", field gól rúgás, trükkös play hiány szerintem két dolgon múlik:

- egy edző aki már nagyon régóta áll a partvonalon ugyanannál a csapatnál, és egyébként sem a legfrisebb "új hullámot" képviseli a 32 Head Coach között nem dönt másképp. Ha pedig a trükkös play fantázia pedig abban merül ki, hogy Vick néha pályára lép és játszanak egy wildcatet, az kevés, ráadásul az Eagles wildcatben jóval kevésbé "bevállalós", mint a felállást újrafeltaláló Dolphins. Nem lehet "félig-meddig", vagy "csak egy kicsit" trükkös playeket játszani, ilyenkor fel kell tenni mindent egy lapra. Egy ilyen edző viszont nem tenne ilyet, neki előny kell a bátorsághoz (egyébként nem hibáztatom nagyon, ez is egy iskola).

- Kell egy olyan QB aki mindezt ki tudja rakni a pályára. McNabb nagyon jó, látványos amit produkál, mindene meglehetne ahhoz, hogy a legjobb legyen. De nincs meg benne az a könyörtelenség, ami pl. Manningnél vagy Bradynél néha érezhető. Amikor hátrányból elindul a csapat, felszántják a pályát, és látod a QB-n, hogy demoralizálja az egyébként vezető ellenfelet. Emiatt aztán a csapattagok is elhiszik, hogy supermenek és minden sikerülni fog nekik.

Az Eagles lehetne még bajnok is az idén. Csak Mcnabb igyon vért, a bajszos kolléga (vagy nem is tudom ki hívja a playeket nálatok) meg akarjon "csajozósabban" focizni.

(Mindemellett respect Eagles, kíváncsian várom mi lesz ebből a szezonból)
First Down Pro Bowl - Irányítók 2009.11.05 11:00:00
Már lehet szavazni a pro bowl játékosokra, itt a lehetőség hogy innen a világ túlsó oldaláról is befolyásoljuk némileg az eseményeket. Ha jól emlékszem tavaly is végigkattintgattam az összes kategóriát, de a végén mégis kiderült, hogy "...voters must be residents of the…..
Ha már az előző postban elkezdődött ez az európai focis összehasonlítás, engedtessék meg még egy párhuzam a Brett Favre sztorival kapcsolatban.Tegnap az AC Milan játszott a Real Madriddal a bajnokok ligájában. Itt a világ egyik legjobb középpályása, Kaká volt a nagy hazatérő,…..
First Down Hazai pálya 2009.11.04 20:00:00
Soha nem ragadott magával nagyon a Brett Favre jelenség. Nem néztem (Magyarországon nem nézhettem) még a focit akkor, amikor a csúcson lehetett, minden amit tudok a múltjáról tanult dolog, és csak a szakkommentátorok tisztelettől fátyolos méltatásai építették föl a fejemben a…..
First Down Első és tíz... 2009.11.04 18:00:00
Ezzel a bejegyzéssel a szerző célja, hogy lerakja a nullkilométerkövét egy sikerre ítélt, egyedülálló és hiánypótló blognak, mely új csillagként ragyog majd a hazai sportsajtó egén, betöltve azt a tátongó hiátust, mely az amerikai futball eseményeinek hazánkban is régóta…..