Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ctrlshift

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Autós reklámok régen szerepeltek a blogon, ez a mostani két okból sem passzol a legjobb autóreklámok rovatba: egyrészt nem hivatalos reklám (a Baden-Württembergi Filmakadémia jegyzi), másrészt nem igazán jó. Sokkal inkább a Ford KA reklámhoz hasonló félresikerült partizánprojektek közé sorolható...
MedIQ Milyen a jó okosóra? 2015.10.10 14:56:35
Az első Pebble okosóra volt az, amit megtámogattam egy közösségi finanszírozó kampányban. Nem csalódtam. Így az új verzió, a Pebble Time, megtámogatása sem volt nehéz döntés.  Rengeteg okosóra van a piacon, minden nagyobb mobiltelefongyártó készített már egyet. Az Apple…..
Július 11-én, este kilenckor új filmcsatornával bővül a TV2 Csoport portfóliója. A Mozi+ a PRO4 helyén teljesen megújult tartalommal és tévépremierekkel várja a nézőket. A csatornán a filmek hétköznap esténként fixen, 19 és 21 órakor kezdődnek, az indulás hetében ráadásul a kilenckor kezdődő filmek…..
John Carney a Once (Egyszer) rendezőjének és forgatókönyvírójának legújabb muzsikás alkotása már a hazai mozikban. Romantikus vígjáték zenéről, zenészekről egy zenész szereplésével. Azoknak, akik szeretik a tinglitangli dallamokat és nagyon ki vannak éhezve a szerelmes…..
ctrlshift 2014.09.02 20:37:42
Ahogy ígértük: íme a Hobbit-trilógia záró darabjának első előzetese, melyben Peter Jackson szerint olyan csatajelenetek lesznek, melyhez foghatót még soha nem láttunk. Na, ha valakinek ezt el lehet hinni, az ő. UPDATE: Van egy új plakátunk is (az elolvasom után). ..
ctrlshift 2014.07.28 21:47:49
Monte-Carlóban beszélgettünk A híd című svéd-dán sorozat két főszereplőjével, Kim Bodniával (Martin) és Sofia Helinnel (Saga). Az interjút teljes terjedelmében hamarosan lehozzuk, de mivel mi is megírtuk, hogy Bodniának gondjai voltak a forgatókönyvekkel és kiszállt, és…..
A Föld haldoklik, és az emberiség nem akar úgy járni, mint egy Cormac McCarthy-film hősei szoktak, ezért elindulnak felfedezni a világegyetemet. Christopher Nolan Spielbergtől örökölte meg ezt a sci-fit, és állítólag a tőle megszokott realista-fantasztikum helyett a mester…..
ctrlshift 2014.05.16 19:58:46
Olyan kedvesen tudunk levelezni a férjemmel. Ha valaki csak a emiljeinket olvasná vissza, egyáltalán nem értené, hogy miféle konfliktusok vannak közöttünk. Hogy mi a faszomon veszekszünk annyit. Mert a levelek tényleg szeretetteljesek. Van benne dicséret, elismerés. Ha valami…..
ctrlshift 2013.10.14 21:52:31
Felteszem a kezem, ha hibást keresünk, mert én mondtam C-nek, hogy menjen vissza dolgozni. Az első hónap tapasztalatai alapján nem tudom, hogy fogom ezt bírni hosszú távon. Szívás az egész. Gyereket nevelni sok szempontból boldogság, más szempontból egy iszonyú nagy szopás.…..
Nicole Kidman a német Vogue augusztusi számának címlaplánya, a magazin azonban ezúttal nem egy, hanem két borítóval jelent meg a színésznő tiszteletére (mindkét címlap itt látható). A fekete-fehér címlaphoz tartozó Patrick Demarchelier által lőtt fotósorozatot már itt…..
ctrlshift 2013.07.30 08:43:28
Mike Wazowski hátulkarmolós kora óta arról álmodozik, hogy egyszer majd a Szörny Rt. réme lehet, igen ám, de a kis egyszemű csöppet sem ijesztő, így aztán ebbéli hiányát szorgalmas tanulással próbálja ellensúlyozni, s mint a legtöbb strébert, így őt is kiközösítik az…..
Ayrton Senna emlékcikkünk- és filmünk kommentposztja. ..
Zagar - Light Leaks(CLS Music/Mole Listening Pearls) Yonderboi mellett hazánk egyik legjövedelmezőbb zenei exportcikke, a Zagar csaknem hat év szünet után most olyan audioélményekre berendezett DeLoreanként invitálja a gyermekkor ábrándokkal teli mesevilágába a hallgatót, mely…..
Ez az év vége a szokásosnál is nyűgösebbre sikerült, egész egyszerűen annyira kimerültem, hogy hiába vannak meg az ötletek, miről szeretnék írni, csak egy-egy kis rövid jegyzetre tellett - hogy majd megírjam, ha nem veszíti addig az aktualitását. Nem írtam az MRSZ…..
ctrlshift 2012.12.22 20:54:29
„Ha valaki egy pékségben dolgozik, ő kenyeret árul, én szexmunkás vagyok, én a testemet árulom.” A TASZ 40 perces kisfilmet készített a szexmunkáról Magyarországon, és arról, hogy a Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesülete (SZEXE) hogyan nyújt segítséget az érintetteknek...
ctrlshift 2012.12.17 17:56:06
@takacsistvangabor: Nagyon köszönöm!
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...