Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gal

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Márti biciklis magazinnal akarta meglepni a pasiját. Előfizetett is neki, de a lap csak nem akart megérkezni. Tavaly november óta, egész pontosan. Márti azóta írt egy rakás mailt, de egyszerűen nem válaszolnak neki semmit. A nyomtatott magazinok élethalálharca idején meglepő, hogy a…..
Gal 2010.02.25 13:09:14
Vladimir 9 éves fiának vette meg ezt a fenti Révai lexikont CD-n, de túl sokat nem tudott kezdeni vele. A telepítést nem tudta befejezni, mivel a gyártó/forgalmazó cég elérhetetlen és sem online, sem sms-ben, sem pedig telefonon nem lehet aktiválni a szükséges kódot. Ha az összes…..
Helfrici megértő - "a műanyag viszont kicsit cipős lesz, de ahol fát vágnak, ott hullik a forgács" - mi viszont egy kicsit azért összevonjuk a homlokpáncélunkat. Tudjuk persze, hogy kajára állni önmagában nem bűn, New York-i galériákban ilyesmikből életművet lehet…..
Úgy tűnik egész komolyan specializálódott egy angol csalócsapat a magyar elektronikaitermékfogyasztókra. Múltkori iMaces történetünkhöz kísértetiesen hasonlító csalás lett az Expresszen olcsónak tűnő iPhone-ból, amit most egy Phone Stock Inc. hirdetett, kábé így: Pár…..
Mikroköd, piszkos szag, kétarcú ragasztószer is van benne, Zsiri vécéillatósítója mégis egy egészen szokásos fordítógépes használati utasítás. Ami posztolásra érdemesítette a dolgot, az maga a feljelentő levél, benne a havas hegycsúcsként fénylő kicioccóval. Mikor…..
Gal 2010.01.21 08:49:29
@spulni: "citromos szarszag":D:D:D:D:D:D:DDD
Reklámkommentáló backdoor művészünk együtt rezeg a budapesti mindennapokkal, így a "BKV Szakszervezet" nevében hekkelt meg egy Garnier-plakátot. A forma meggyőző, a tartalom demagóg, vagyis ideális tréfa közlekedési sztrájk idejére. Szandee89 így írja le az…..
Gondos olló- és csáprezegtetés után azt mondom, hogy ez nekem egy kicsit gyanús. Az alant olvasható Naiv Ügyfél-sztori annyira regényes, mármint a szó bulis-kurvás-lőfegyveres-rejtőjenős értelmében, hogy az ember (a rák) önkéntenül is arra gondol, ez itt egy izomtiborista…..
Úgy néz ki, a nagy évvégi hajtásban a Bál-Na Produkció nem nagyon válogatott a Mikulásnak jelentkező alkalmazottak között és sikerült felvenniük egy szerencsétlen idiótát, aki egy kigyúrt krampuszt küldött előre, majd mindenhol az őrületbe kergette a vért izzadó…..
Ismét egy angol sztori, arról, hogyan szúrhatja el durván egy szupermarket egy család karácsonyát és végül hogyan teheti azt jóvá. Történt velem hogy szentestét megelőző napon bevetettem magam a Marks&Spencer ételosztályára, hogy megejtsem a karácsonyi vacsora…..
Gal 2009.12.29 11:22:48
@Secnir: látom megfogott ez a post:D
Gal 2009.12.29 18:03:26
@Kulics: nem talált, de a mérsékelten megtisztelő figyelmed inkább a postra fordítsd és ne rám:D
Megjött a tél, ami a MÁV-ot szokás szerint olyan meglepetésként érte, mintha a cég előző ötven évében szubtópusi vonalakat igazgatott volna. De most nem ez a téma, hanem egy szenyó hókotrós, aki a Blahán kicsinálta egy buszmegálló utasközönségét. De a webkettes 2009-ben…..
Gal 2009.12.21 08:24:06
@Baszkurátor: 25 tisztítószámla megállítja a BKV-t:D Viccelsz?:D Amikor az éves költségvetése 130 milliárd?:DD Hahó ébresztőő:D
Gal 2009.12.21 12:31:00
@Baszkurátor: így már jogos:D
József egészséges, mozgékony kukacokat talált a müzlijében, ami eszerint tényleg nincs tele mérgező adalékokkal. József nem is tűnik dühösnek, ami normális reakció, az ember a mai világban örüljön, ha garantáltan természetes dolgot vehet a szájába. A szobában kicsit…..
Gal 2009.12.18 16:11:03
  Karácsony közeledtével rákeményítünk a pikkelyes vonalra, pláne hogy Kopoltyú nevű olvasónk küldte ezeket a sokkoló képeket a Knorr szegedi halászlékockájáról. Őt meglepte, hogy az egyik Olaszországból, a másik Portugáliából származik, de nyilván mindegy hogy hol…..
Gal 2009.12.17 08:19:17
Levélírónk szerint nem a véletlen műve, hogy egy bankszámlacsomag váltásnál ok és nyom nélkül vont le tőle 1800 Ft-ot a K&H. Szerinte mindenki így járt, aki váltott, úgyhogy aki esetleg belefutott hasonlóba, írja meg nekünk mindenképp. Érdemes lenne felhívni az emberek…..
Például azzal, ha meg merjük említeni neki, hogy a busz nem a kijelölt helyére állt be a pályaudvaron, amit nem mondtak be, így lemaradtunk a járatról. Sztorink közben megismerkedhetnek a székesfehérvári buszpályaudvar félelmetesen hatékony kommunikációs rendszerével: a…..
Csusza élete egyik meghatározóan undorító élményéről küldött nekünk képekben gazdag beszámolót. Egy Lidlben vett paradicsomos hal volt a boldogság forrása. A levél stílusa pedig, az átélt élménynek megfelelően, megrázóan egyszerű és hatásos. A masszív dohányos…..
Gal 2009.12.14 08:01:19
Nóra dühös volt, hogy babakocsival nem engedték be az angyalföldi MediLine biodiszkontba, és disztkriminációt kiáltott. A cég tulajdonosai alanti válaszukban rámutatnak, hogy a bolt alapvetően nagykereskedés, egyéni vevőket csak bizonyos feltételekkel engednek be, az egyik ilyen,…..
Szögezzük le gyorsan, hogy nem vagyunk bírók, és összesen egy darab, az érintett féltől származó levélre alapozhatunk, mégis az az érzésünk, hogy az Elmü ezúttal rutinból aláz meg és próbál jól megszívatni egy házapárt, miközben az eset körülményei minimum nem…..
"Családias a légkör, barátságos és szakszerû a kiszolgálás" - írja a MediLine biodiszkont üzletház weboldala. A családiasságba azonban - a kétgyermekes Homár szerint némi joggal, a de a kereskedelemben mégis kissé szokatlan módon - nem értik bele a gyerekeket és a…..
Fogadjuk el a játék kedvéért alapvilágcsúcsnak a Virslis nevű olvasónk által beküldött Baroni Bécsi Würstchent, ami nyomokban búzát, tojást, tejet, pisztáciát, mandulát és zellert is tartalmazhat. Az ember, sőt a rák is persze mindenféle rémtörténeteket hall a virsli…..
Gal 2009.12.07 09:08:48
@CatMother: Akkor még csak egybeöntöttek voltak. Amúgy nem a barbielóról beszélsz? Olyanom nem volt, addigra már kinőttem belőle=)
Gal 2009.12.07 09:17:28
@CatMother: ÉnKicsiPónim azaz:D Na az volt kékben:D
Gal 2009.12.07 12:24:33
@Vincenzo90:
Akkor a látványpékségek mintájára látványhúsüzemet kéne nyitni:D Ha valaki megnyitja kérem az ötletpééézt:D
  Talán az év legokádékabb trágyahumorát sikerült megtalálnia a hómpédzse szerint vírusmarketingre specializálódott Webvizionak. A saját minőségi munkájának promózására kitalált FlashMikulás a méltán gyűlölt képernyőreklámfigurákhoz hasonlóan bekopog a monitoron,…..
A Memento Park kommunikációs igazgatója egy csapásra elrontotta a hangulatot, amit a Szoborpark régi korokból ittragadt eladója okozott nekünk. Egy korrekt levélben elnézést kért V.Zs-től és még kárpótlást is felajánlott a megvehetetlen egéralátét miatt. Kedves Homár! V.Zs.…..
Először a hajtás utáni képpel indítottuk volna a posztot, de nincs az a 18-as karika vagy NSFW (pláne NSFbármi) figyelmeztetés, ami megvédené az olvasókat a látványtól. A fenti képen is látható, ahogy a mustáros tubus legtetején kikandikál valami, ami bizony egy légy. Vagy…..
Gal 2009.12.03 08:10:43
@igazságos: bújdoss el szégyenedben.
A Homár mindig is rajongott az ufószektákért - a raeliánusok pl milyen viccesek voltak az "első" emberklónozással anno -, úgyhogy igen megörült a Fény Angyalainak, akik égi barátaik figyelmeztetését hozzák. Legolas, Ufójézus és egy ismeretlen ügyfélszolgálatos a…..
Á. először rossz tartóvasat kapott az asztalához, aztán kiderült hogy a plusz lapnak meg a színe nem egyezik. Másodszor visszamenni már nem szeretett volna, ezért telefonon reklamált, de ez eddig nem tűnik elég hatékony módszernek. Tisztelt Ügyfélszolgálat, vásároltam egy…..
Béla naiv fiú. Az, hogy a Praktiker öles betűkkel hirdeti, hogy a webshopjában vett termékeket ingyen kiszálltja, minden normális magyar embernek azt kéne, hogy jelentse, "rohadt sokat fizethetsz, és cserébe meg is alázunk és letörjük az összes padlólap sarkát". Béla…..