Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beshodrom

45 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erős lemaradásban vagyunk a blogolás terén, de reméljük nem haragszotok ránk (annyira). Ezen a téren nem nagyon tudjuk utólérni magunkat, de azért a korábbi koncertekről képeket megosztjuk! Válogassatok kedvetekre! Kattintsatok tovább!!     Kobuci kert (2010. június…..
Sziasztok!Tudjuk, hogy régen írtunk már a blogba, de ígérjük, be lesz pótolva! Amíg behozzuk a lemaradást, reméljük nem felejtettétek el, hogy július 8-án csütörtökön a Zöld Pardonban lesz a következő fergeteges nyári koncertünk!Álljon itt egy rövid idézet az Igényes…..
    Napsütés, meleg, jóidő, bodza szörp, málnafröccs. Ideális paraméterek a szerdai koncerthez a Kobuci kertben, ahol 2010. június 9-én (szerdán) 20 órától játszunk.  2010. június 9. (szerda) Kobuci kertCím: III. Óbuda, Fő tér 1., Zichy-kastély…..
Ide hamarosan jön egy rövid beszámoló. De előtte alszunk egyet! :) INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/beshodrom/palotanegyed_fesztival_budapes/feed", "width":"600", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000",…..
A késői időpont ellenére sokan voltak kíváncsiak a mai koncertünkre. Mind a koncert, mind a hangulat fantasztikus volt.Ezúton is köszönet mindenkinek, aki eljött és velünk tombolt. Itt is vannak a képek (vigyázat, még nagyon frissek!!!!) :)     INDAFOTO.slideshow.run({…..
A késői kezdés ellenére mindenkit szeretettel várunk június 2-án a IV. Athe Sam! Roma Összművészeti Fesztiválra a Gödör Klubba, ahol 23.30-tól játszunk. A koncertre a belépés INGYENES!     NEGYEDIK ATHE SAM! – ITT VAGYUNK! A 2010. évi Athe Sam Fesztivál minden…..
Szerencsére csak a koncert előtt esett egy picit az eső, így aki csak emiatt nem indult el otthonról, már bánhatja hogy nem jött el. De nem kell, aggódni, mert legközelebb június 2-án (szombaton) játszunk a Gödörben!Tekintsétek meg a képeket! (ha ott voltál azért, ha nem, azért…..
Ahogyan azt a Világzene itthonról című posztunkban már korábban megírtunk, az Ayelet Chen című számunk felkerült a Sony kiadó által megjelentetett World Music From Hungary /Világzene Itthonról című válogatáslemezre. A lemez kiadásával, amellett, hogy a közönséget…..
Reméljük csütörtökön az időjárás kedvezni fog nekünk és a korábbi napok tapasztalati alapján nem fog leszakadni az ég. Hiszen mindannyiunk érdeke, hogy este nagy bulit csapjunk a Zöld Pardonban! Azért biztos ami biztos tegyetek be esernyőt, esőkabátot!   Cím: Goldmann…..
Ritkán fordul elő, hogy egy kereskedelmi rádió Besh o droM számokat játsszon. Bakács Tibor "Settenkedő"-nek sikerült ezen változtatnia. A Klub Rádión futó Ötös című műsor keddi élő adásába Bakács Besh o droM CD-vel (egészen pontosan a Gyí! című albummal)…..
Egész júniusban bulizik a józsefvárosi Palotanegyed. Ezalól mi sem vagyunk kivételek. Június 6-án vasárnap 20.30-tól Pollack Mihály téren Besh o droM koncert (Vendégünk: David Yengibarian)   A történelmi Józsefváros eddig méltatlanul elfeledett, műemléki…..
Besh o droM Tavaszi turné 2010.05.14 03:33:00
Bár a mostani időjárás nem éppen az évszaknak megfelelő, május 14-én pénteken (azaz ma) elkezdődik a Besh o droM tavaszi turnéja, ami kisebb megszakításokkal június 1-ig tart majd.A turné alatt érintjük Ausztriát (Salzburg), Svájcot (Bern), Németországot (Bielefeld, Bochum,…..
Újabb válogatáslemez látott napvilágot, amelyen a Besh o droM is szerepel az Ayelet Chen című számmal. Bővebb információ a lemezről Talán nincs még egy olyan, nagy vitát kiváltó szegmense a zenei világnak, mint a Világzene. A világzene fogalma hozzávetőlegesen 2-3…..
Több mint 200 rendezvényen 109 magyar művész és társulat mutatkozik be a németországi Észak-Rajna-Vesztfália tartomány 14 városában a Scene Ungarn fesztiválon április és augusztus között. Mint Christian Esch, Észak-Rajna-Vesztfália Kulturális Programirodájának…..
2010. május 8-án este 8 órától Besh o droM koncert II. Bódva-völgyi Népművészeti Fesztiválon, Szendrőn! Mindenkit szeretettel várunk!..
A hazai világzenei és rockzenei színtér legrangosabb képviselői a szereplői annak a lemeznek, amely Eszembe jutottál – Főhajtás Cseh Tamás előtt címmel jelenik meg május 20-án és a Sziget nulladik napján (Augusztus 10-én), a Vilgzenei Nagyszínpadon élőben is…..
Április 27-én, a Morrison's 2-ben játszottunk. A korábbi "hagyományokhoz" híven ismét sokan jöttek el és tomboltak. Most egy rövid időre búcsút veszünk Budapesttől, de nem kell megijedni, hamarosan visszatérünk!      INDAFOTO.slideshow.run({…..
Besh o droM koncert a Morrison's 2-ben! Dátum: 2010. április 27. (kedd)Helyszín: Morrison's 2Cím:1055 Budapest, Szent István krt. 11.Kezdés: 20.30..
A hideg idő ellenére sokan gyűltek össze a Besh o droM idei első szabadtéri koncertjére a Kobuci kertben péntek este. Bár az idő nem volt éppen ideális a hangulat a koncert előrehaladtával egyre forróbb lett.   INDAFOTO.slideshow.run({…..
    Egyre inkább úgy tűnik, hogy végérvényesen beköszönt a tavasz. Ez abból is látszik, hogy lassan megnyitnak a szabadtéri helyek. Ahogyan az előző "Press" postban is olvashattátok ebben a szezonban először a Kobuci kertben fogjuk tiszteletünket tenni,…..
A tavalyi, sikeres évad után április 16-án ismét megnyitotta kapuit a Kobuci Kert. Az óbudai Zichy kastélyba a szervezők a magyar zenei paletta csaknem egészéről válogattak, a minőséget szem előtt tartva. Az érdeklődők a Ghymes zenekar mellett a Bëlga és az Erik Sumo Band…..
Íme egy cikk a Bama.hu oldalról:A napokban mutatkozott be Pécs a finnországi Turkuban, ahol a pécsi alkotók közreműködésével kortárs magyar művészetről kaphattak helyzetjelentést az érdeklődők.A 2010-ben alapítása 30. évfordulóját ünneplő helsinki Magyar Kulturális és…..
Szombaton - bár a zenekar éppen Finnországban koncertezett - virtuálisan részt vett a LeCool Budapest által szervezett Wallpeople nevű rendezvényen. De mi is az a Wall People? A Wallpeople nemzetközi kezdeményezés, ahova bárki elviheti és kiragaszthatja kinyomtatva saját fotóját,…..
Besh o droM Irány Finnország 2010.04.08 01:47:03
Pénteken ismét repülőre ül a zenekar és meg sem áll Finnországig. Itt kerül ugyanis megrendezésre Magyar Kulturális és Tudományos Központ által szervezett magyar kulturális hétnek. Az idei rendezvény egyik érdekessége, hogy a 2010. évi Európa Kulturális Fővárosa a 2011. évi…..
Mint arról az Ausztrál turné után című postunkban olvashattátok, az ausztrál turné alatt meghirdettünk egy fotópályázatot a rajongók között. A beérkezett képek közül a rajongóknak kellett kiválasztani a legjobbat. A szavazás lezárult és megszületett a végeredmény:A…..