Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wekar

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ismételten nagy káosz uralkodik a televíziózás területén, a 4K kapcsán ismét megéljük a korábbi HD, HD Ready stb. marketingkorszakot. Ma a 4K, az UHD és az ezekhez köthető cégspecifikus reklámjelölések osztják meg a felhasználókat, ráadásul a megosztottságot erősítik a saját termékeit eladni…..
wekar 2017.03.21 17:54:31
@szepipiktor: Kicsit félrebeszéltünk egymás mellett, azt amit te és 3mil is említett a kommentjében ezeket hiányolom kicsit részletesebben, mélyre menőbben a cikkből :)
Alapozó célú írásainkat folytatva, eljutunk egy roppant kényes, sokszor kínos kérdéshez, a jelszavakhoz. Jelszavakat ma már mindenki használ, függetlenül a számítástechnikától. Napjainkban már nincs is élet jelszavak nélkül, ami egykor csak egy igazolvány volt, mára elektronikus azonosítók tucatjait…..
Blogunkban, a vékonyklienses technikával foglalkozó írásunkban nyitva hagytunk egy roppant kényes kérdést: a mobileszközökkel történő feladatvégzés körét. A mobileszközökkel megcélzott munkafolyamatokról szóló szakcikkek vagy a kár számos fejlesztési irány azonban számtalan félreértést is tartalmaz,…..
wekar 2017.02.03 17:39:38
@szepipiktor: Én ezért támogatom az Apple féle fejlesztői környezetet mert 1 fordító fut 3-4kölönböző rendszeren így kisebb átalakítások (mint ugye a felbontás) után van egy multiplatform programunk és a fejlesztés is felhasználóbarát környezetben történik a lehető legkevesebb kódolással.
Az alapok Az információtechnika történelmében folyamatosan követik egymást az érdekes hullámzások, az ismétlődések. Számtalan technológia, hardver, szoftver vagy akár szolgáltatás létezett már korábban is, csak akkor még nem tartotta fontosnak a szakma a hangsúlyozásukat, vagy egyszerűen csak az…..