Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darkblogger

45 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen jól látjátok, hiába dörgölitek a csipát a szemetekből! Tudom hogy kurva régen nem pirítgattam ide semmit, de hosszú idő után felnéztem a blogra és arra gondoltam mégis csak ide kéne valamit finganom! Hogy őszinteség napot tartsak igazából lusta voltam iderottyantani a…..
Na szóval srácok folytatom a történetet. Ja meg is van hol hagytam abba, még mindig 2010 áprilisa, és hát szóval még ketten többen lettek, de akkora már annyira mindegy volt hogy totálisan leszartam egy hatalmas ívben az egészet. Az hogy indulunk hazafelé, vagy valami, az messzi…..
Egy jóideje nem irogattam ide semmit, nem is mentegetőzök mer ebből úgyse mászok ki, lusta voltam mint a dög, na jó meg időm se volt igazából, vagy kurva fáradt voltam. Persze időközben amíg nem voltak itt sztorizgatások zajlott egy-két esemény a helyszínen. Na szóval srácok,…..
Hííjjj gecci! Visszatértem mint a terminátor! Jó sokáig nem írtam ide se semmit, aztán itt az idő hogy folytatódjon a mulatság! Aki úgy komolyabban olvasta a blogszisztémát (mer van ám ilyen is, de komolyan) azoktól meg aztán szorri! Mi történet azóta? Sokminden, faszom majd…..
Ha valaki kedveli az amerikai kocsikat, azon belül is a V8-as hörgését és bugyborékolását, annak kihagyhatatlan a Vanishing Point ami 1971-ben készült. Barry Newman lövi a filmben egy 1970-es Dodge Challengerrel a sivatagon keresztül, menekülve a zsaruk elől, leszarva mindent ennyire…..
Csókolomot köszönt a március is, aminek duplán örülök. Főleg azért mer vihetem a verdát műszakira meg zöldkártyára is egybe. Na jó, ennek kurvára nem örülök, ugyanis egy vagyon lesz az egész hajcihő, főleg mióta kitalálták hogy évenként kell csináltatni. Hogy jó idő…..
Mondta a Beni hogy megtartja majd a névnapját azt jól be is baszunk ha megjön a fizetése, na ez úgyis lett két hétre rá. A srác a megyeszékhelyen dolgozgat egy portán nyitogatja a sorompót, kivéve akkor, amikor a teherautó beakad a plafonba azt ki kell onnan préselni. Wiwen dobott is…..
Az utóbbi időben sajnos nem publikáltam ide semmi érdemlegeset, de dolgozom az új poszton ami ütni fog mint a kettőhúsz híííj! Mostanába akad egy vagy kettő dolog amit el kell intézzek. Sajnos észrevettem egyre inkább megy át archívumba az egész mint blogba, ezen mindenképpen…..
Ha az embernek sikerül beújítani valami melót, akkor már kajak örülhet hogy talált valamit egyáltalán, még ha a fizetés nem is elég arra hogy megéljen belőle. Ugyebár munka is van sokféle, csak nem mindegy hol az országban, és manapság az is egyre kevesebb. Valaki gyárban…..
Egy jó darabig nem véstem semmit ide, ezért ideje lenne valamit beújítanom hogy ti se csak a teszkós újságot figyelgessétek mennyi a héten az akciós farhát. Úgyhogy Cukojbojso be is újított ide egy vendégposztot addig, meg is hívom majd egy fröccsre. Na jó csak hülyülök,…..
Na mielőtt félreértené valaki a címet, hogy mégis mi ez az egész cucc itt a parasztozással, akkor adok egy kis tájékoztatást hogy nem azokat az kávbojokat illetem vele aki a földeken húzzák az ekét, vagy akik a hájlux terepjárókkal hajtják a marhákat mint a dallaszba. Van az a…..
Szervusz Zsuzsikám! Mi a dörgés mostanába errefelé, lófasz mi? Na azért látom megyeget a kocsma. Dobj nekem egy fütyülöst így reggelre kis gyomorerősítőnek, addig meg elolvasom ezt a flikk, vagy miafos újságot. Ezt nem hiszem, már megint ez a szarrágó Hajdú Péter van a…..
Nem mondható el hogy az utolsó évek szilveszterei nagyon odabaszósra sikeredtek volna. A mostani aztán főleg nem, mer' zuhogott az eső, és nagyon az utcán se lehetett ez miatt dobálgatni a pirate petárdákat. Azért a sok kis csuklyás kalaposgomba kísérletezgetett vele több-kevesebb…..
Mióta az eszemet tudom az ősök a városi vízműnél dolgoztak, aztán egy tíz éve élte az egész a fénykorát a dáridózás terén, ugyanis még kis tamagocsi voltam, de az akkori melós partizánok olyan partiszisztémákat hoztak össze hogy visítozott ott boldog-boldogtalan. Azóta…..
Még szombaton amikor befigyelt a nagymennyiségű hóvihar valahogy mindeki azt hitte vagyis a legtöbben hogy idén fehér Karácsony lesz. Köztük mi is az arcokkal, aztán verettünk is ki verdával a hó örömére hogy kanyarba berántogassuk a kéziféket a teszkó parkolóba. Na nem mi…..
Kiderült hogy a nyár elején a Tökösi Roli beokosít egy versenyt a mecsekbe, ilyen triálosat na, a lényege az hogy biciklivel kell átbaszakodni az akadályokon. Ez hírverésre is került az egész országban hogy tessék eljönni mer' hatalmas buláj lesz zenével meg minden hogy mindenki…..
Doktorhoz se nagyon járok szerencsére talán egy évbe egyszer ha elnézek. Nem azért mert baszok rá, hanem szerencsére ritkán vagyok beteg. Kimaradtam az új influenza járványból is, de nemárt viccelni ezzel, merhogy akin háromszor átment a zetor annak is találtak háegyenegyet a…..
Bréking nyúz téma  az hogy ma lett vége sajnos a tévébe az egyik kedvenc sorozatomnak a harmadik műszaknak úgyhogy lehet szépen gyászolni. Minden reggel ezzel indítottam a napot, kávé helyett. Még meló közbe is befigyeltem régen, amikor a többiekkel a Rózsába toltuk a…..
Mostanába sokat gondolkodtam azon hogy nem ártana egy kis mékáp a blognak, így kénytelen vagyok turkálni a külsők között, merhát nem ártana hogy külsőleg is, meg belsőleg is tip-top legyen. Szóval a napokba lehet hogy egy kis meszelésen esik át az oldal, nem kell megijedni. Az is…..
Az itteni csipfúz, a Szedinger hívott még a hét elején, hogy folyassuk be magunkat Kaposvár szitibe, mer le kell adnia egy hengerfejet valami ürgének. Délután kaptam a hívást, aztán mivel semmi jót nem adott a tévé akkor elkísérem a trippre. Lent ütköztünk a kéró előtt,…..
Mivel nektek sem ártana kultúrálódni egy kicsikét, mert gondolom nem lapozgatjátok salátásra az irodalomkönyvet, ezért itt a megfelelő alkalom arra hogy bereklámozzam egy kedves ismerősöm blogját aki versekkel és idézetekkel foglalkozik. Úgyhogy művelkedjetek, aztán csak okosan…..
Sárky: erről beszéltem a komiban, hogy majd felrakom :)"...Éva keze még mindig a táskában matatott. Kisvártatva előkerült egy doboz cigaretta.  Rutinos mozdulattal tépte fel a fóliát.A cigarettafüst vékony csíkja enyhén fodrozódva szállt a mennyezet felé, hogy a magasba…..
Darkblogger 2009.11.29 23:30:49
@Sárky: Ja azt nem kell letüdőzni, és valamelyiknek egész jó ize van :D
Na mivel tegnap betámadtak páran mint valami drogosok, hogy mikor írom már az új bejegyzést, elnézést kérek tőlük mert tegnapra ígértem. Azért nem kaptátok meg az adagot, mivel kaptam egy hívást egy ismerősömtől hogy itt van a városban, úgyhogy le is mentem vizitelni a…..
A Sumák Kálmival meg a haverjával a Janival beültünk a nosztiba, ami itt egy lokális helyi kocsma. A fiatalok nem járogatnak úgy igazán ide mert csocsó az nista, csak a félkarú rabló. Az ötvenes korosztály azért jelentős szerepet képvisel itt. Ez nyáron történt még, csak…..
Nem volt mindig így hogy itthon loptam a napot, aztán nem csináltam semmit úgy nagyjából. Szégyen-nem szégyen ez van, nem én vagyok az egyetlen. Dolgoztam is kérem ahogy azt már korábban felbüfögtem. Az első munkahelyemről nem lehetne azt mondani hogy ostorral csapkodták volna…..