Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Novee

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroslap Komoly bajban a Jobbik 2010.02.25 09:35:00
A párt komoly problémával küzd a fővárosban. Neve elhallgatását kérő informátorunk szerint a párt az V., VI., VII., VIII., XIII. kerületben illetve az újbudai 15 és 17 választókerületben, valamint a ferencvárosi 12. körzetben nem tudja összegyűjteni az induláshoz szükséges…..
Filmdroid Batman pletykák 2010.02.17 20:58:00
A Comic Book Movie egy forrásra hívatkozva közölt néhány érdekességet a Batman harmadik részével kapcsolatban. A cikkíró ugyanakkor hozzátette, hogy ezeket ne vegye senki készpénznek, csak ha egy másik forrás is megerősíti ezeket az "információkat".Batman fő ellenfele…..
Ismét eltelt egy év, vagyis nem egészen, de már félig lezártnak lehet tekinteni. Nem volt túl jó év, de mindig azt mondják, hogy ne nézzünk hátra, mindig csak előre figyeljünk :)Szóval szeretnék mindenkinek kellemes ünnepeket kívánni, legyetek jók és szobatiszták ^^ :DHogy…..
Nyelvész Józsit a Magyar Tudományos Akadémia közgyűlése a 2009. december 21-én tartott ünnepi ülésén választotta az intézmény levelező tagjává. Pálinkás József, az MTA elnöke köszöntő beszédében elmondta: „Nyelvész József fiatal kora ellenére már olyan…..
Hali ^^Nah, szóval...... A pénteki party kicsit megártott, így nemtudom hány fokos lázzal fekszem itthon. Ennek következtében, nem hiszem, hogy lesznek mostanában postok. De attól függetlenül felnézhettek, mert nincs kizárva :)Nah, csak ennyit akartam..Pááás *.*..
Novee 2009.12.07 22:20:05
Sárky: erről beszéltem a komiban, hogy majd felrakom :)"...Éva keze még mindig a táskában matatott. Kisvártatva előkerült egy doboz cigaretta.  Rutinos mozdulattal tépte fel a fóliát.A cigarettafüst vékony csíkja enyhén fodrozódva szállt a mennyezet felé, hogy a magasba…..
Novee 2009.11.29 21:22:50
Megint személyes dolog, bocsi.Csak egy számomra kedves személytől szeretnék bocsánatot kérni, mert megfeledkeztem a szülinapjáról.Tudom hogy azt mondtad, hogy nem haragszol, de én mégis annyira szégyellem... Nem szabadott volna elfelejtenem, csak annyi dolgom volt, hogy teljesen kiment…..