Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Admin7

74 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hirleman Berci Sainted Sinners! 2016.10.09 12:28:51
David Reece (Accept, Bangaloir Choir, Bonfire) vocalsFrank Pané (Ian Paice, Bonfire) lead guitarFerdy Doernberg (Axel Rudi Pell, Rough Silk, Uli Jon Roth) keyboards, rhythm guitarBerci Hirleman (Carpathia Project) drumsMalte Frederik Burkert (The Biest) bass Official website Official facebook:…..
Elindult Berci hivatalos facebook oldala, ami a következő címen elérhető:   Hirleman Berci hivatalos facebook..
Berci tagja lett a Purpendicular zenekarnak, ezért a vele kapcsolatos friss információkat megtalálhatod ITT és ITT!..
Megjelent Mohai Tamás legújabb lemeze, melyen Berci a 3. számban közreműködik, még a Háború zenekar tagjaként. Ehhez a dalhoz egy videoklip is készül ami hamarosan elérhető lesz a videó megosztó oldalakon...
Megjelent Csillag Endre első várva várt szólólemeze. Berci a teljes albumon közreműködik. További sztárvendégek: Pataky Attila - ének Deák Bill Gyula - ének D. Nagy Lajos - ének Sipos Péter - ének Németh Alajos - basszusgitár Gömöry Zsolt - Hammond orgona, vokál Kollár Tamás…..
Az elmúlt időszakban két hamarosan megjelenő lemezen is közreműködött Berci, az egyik Csillag Endre (teljes lemez) a másik pedig Ángyán Tamás debütáló szólóalbuma. A koncertekről sem feledkezett meg, hiszen lehetősége volt öt kiváló együttessel is fellépni, ahol a jazz-től…..
A Whitesnake Tribute Band együtt játszhatott Brian Tychi-vel (Ozzy,Foreigner,Whitesnake) a legendás dobossal.Berci billentyűsként vett részt a produkcióban és egy csodálatos napot tölthetett el a kiváló muzsikussal aki néhány szakmai instrukcióval is ellátta őt...
Megjelent Rudán Joe első szólólemeze. Berci  három számban közreműködik és egy dalt írt melynek címe Élni szeretnék. A szövegíró Toldi Tamás. Március 8.-án Joe felkérésére Berci is részt vett a Rudán Joe 50 szuperkoncerten. A koncertről így írt Répássy Gábor a…..
Berci még tavaly októberben és novemberben közreműködött Ken McLellan (ex Brtual Attack) teljes lemezén, mely az idén szeptemberben jelenik meg Európában. Ezen kívül írt egy dalt Rudán Joe lemezére, két dalt a készülő Deák Bill Gyula lemezre, valamint Csillag Endre…..
A Riff és a passzio.hu az elsők közt számolt be a magyar prog-rock formációról, a Nine Books-ról. A Hirleman Bertalan és Vedres Joe alapította, progresszív vizeken evező banda bemutatkozó lemezét a világhírű Musea Records adta ki, s most újabb szép sikerről számolhatunk be –…..
Az ethno, a jazz és a progresszív rock elemeit ötvöző Carpathia Projectet 1998-ban alapította Ángyán Tamás (Mamut, Sámán) és a fiatalon elhunyt Daczi Zsolt (Bikini, Omen). „2002-ben kezdtük el Daczi Zsolttal a második album vázát összerakni. Nagyjából egy év alatt állítottuk…..
 ..
                …..
Öt éves szerződést írt alá a Nine Books zenekar a francia Musea Records kiadóval.A lemez a napokban már meg is jelent. A világ több mint 20 országában lesz kapható (remélhetőleg hazánkban is) de elérhető lesz olyan letöltős oldalakon is mint például az Amazon vagy a Fnac…..
Hirleman Berci Lemez rendelés 2011.12.14 09:39:00
Musea RecordsAmazonFnac.comProgarchivesiTunesOVI-Nokiaemusic  ..
 Megjelent Varga Miklós 2011-es, új dalokat tartalmazó lemeze melyen többek között Hirleman Berci is közreműködött. A cd-re két dalt is komponált Vedres Joe -val és Toldi Tamással. Az album címe: Újra itthon vagyok      Varga Miklós - ének Szabó…..
 Huszonhárom év után jövő héten CD-n is megjelenik a Beatrice első stúdiólemeze a '78-88. Eddig csak LP-n és kazettán létezett.A dupla album első korongján olyan, 1988-ban újra rögzített Beatrice-számok szerepelnek, amiket már 1978-ban is játszott, és a mai napig is…..
Elkészült a Nine Books zenekar lemezanyaga, melyet Berci és Vedres Joe hozott létre. A lemezen egy fiatal énekes tehetség Talán Attila közreműködik. A borító tervezésére Szántó Péter grafikust kérték fel aki régi barátja Joe-nak.Az albumon tíz vadonatúj dal lesz hallható. A…..
Hirleman Berci Diszkográfia 2011.07.05 20:38:00
    Diszkográfia     Hirleman Bertalan Prelude (Szóló album) 2006   Bikini Mondd el (közremûködés - a teljes album) 1986 Platina Lemez Beatrice Beatrice (közremûködés - a teljes album) 1987 Arany…..
„A legfeketébb fehér torok” – mondta a blues, a rock egyik legnagyobbika Chuck Berry mikor találkozott Deák Bill Gyulával.A nagysikerű „Hatvan csapás” DVD után Deák Bill Gyula ismét egy koncert DVD-vel jelentkezik. 2010. november 19-én teljes életművének…..
A név kötelez, legalábbis az erőviszonyok tekintetében, mindenképpen. A Háború zenekar átfogó hadműveletet folytat a színpadon, mivel a szóban forgó együttes a hazai szcéna egyik legenergikusabb koncertzenekara.A koncert dátuma: 2011. 03. 02...
Berci két mintazenét csinált a 4Front Technologies-nak, ami annyira elnyerte a cég tetszését, hogy a legújabb szoftvercsomagjukat a rendelkezésére bocsájtották. Berci szerint a világ egyik legjobb virtuális zongoráját állította elő ez a cég True Pianos néven...
 Vedres Joe-val közösen elkezdődtek egy új lemez felvételei melyen az összes dalt közösen írták és a hangszereket is a két muzsikus játsza fel. A lemez munkacíme: Welcome on Board..